מצב הים... אני ישים תמונות של הנייבי ויכתוב לאיזה זמן התמונות שייכות...
D DaRזה אני New member 10/8/03 #1 מצב הים... אני ישים תמונות של הנייבי ויכתוב לאיזה זמן התמונות שייכות...
D DaRזה אני New member 10/8/03 #5 למבינים בנייבי בלבד... אני צריך שתכתבו לי כמה גלים יש בכל תמונה כאילו כמה הצבעים מסמלים ולפי התמונות כמה יהיה: 1 בבוקר מחר 2 בצריים מחר 3 בבוקר מחרתיים 4 בצהריים מחרתיים מקווה שעזרתי לכמה ממכם שהיו בדילמה אם ללכת לים מחר ומחרתיים רק מנסה לעזור ואין בעד מה...
למבינים בנייבי בלבד... אני צריך שתכתבו לי כמה גלים יש בכל תמונה כאילו כמה הצבעים מסמלים ולפי התמונות כמה יהיה: 1 בבוקר מחר 2 בצריים מחר 3 בבוקר מחרתיים 4 בצהריים מחרתיים מקווה שעזרתי לכמה ממכם שהיו בדילמה אם ללכת לים מחר ומחרתיים רק מנסה לעזור ואין בעד מה...
O OzoneDance New member 10/8/03 #7 תגיד ראש, במפות של הניבי יש forecast hour , יש לך מושג לפי איזה time zone ? אולי GMT?
O OzoneDance New member 11/8/03 #9 לא ראיתי שכתוב, אתה בטוח? בשביל לוודא שאני לא מפגר אפילו הרצתי חיפוש בדפים שלהם (Ctrl+f ) ולא מצאתי את הצירוף GMT.
לא ראיתי שכתוב, אתה בטוח? בשביל לוודא שאני לא מפגר אפילו הרצתי חיפוש בדפים שלהם (Ctrl+f ) ולא מצאתי את הצירוף GMT.