מצבת חיי

jekiamir

New member
מצבת חיי

בוחנת מסכות- פנים, של חולפים בחיי. לוטי- עיניים, נוברים באשפת בדידותי. מייחמים כפור עיצבוני, מקפיאים חום ערגותיי. אישוני פעורים למכאוב דרדרים. נושאת על ראשי זר קוצים מקודש. מוכרת דקות, בנזיד יערת -דבש. מניחה שברים של אבני זיכרון על מצבת חיי..

מדאם ג'קלין השרמנטית ../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif

שמתי לך את האייקון של הג'פאניזית בגלל שראיתי שאת אוהבת לבהות במסכות כמו הג'אפאניזים, אז אמרתי אולי את בכל זאת ממוצא ג'פאניזי. טוב תצ'מעי חבובה מה ש פאפא אייזק עומד להגיד לך. אז כך, השיר הזה יותר יפה לטעמי מהשיר של השנה טובה, שקראתי ממנו רק ארבע שורות ועזבתיהו לא היה לי סבלנות לעוד, אולי בגלל שאני בן אדם שלילי, תפו עליי, אבל השיר הזה מצאתי בו הרבה עניין, כך שלא תמיד תפו עליי, לפעמים כך ולפעמים לא כך. אני תוהה אם כבודה הרם והשרמנטי יהיה מוכן לשבת על ברכיי בזמן שאני אזביר לך מה אני חושב או מרגיש בקשר לשיר הזה. הופלה, אזה כייף לי תודה, אם תרגישי אזה משו כזה מלמטה, אז לא להלחץ זה רק האח הקטן שלי מנסה להחלץ מהסבך. הכי הרבה אהבתי, והתרגשתי וגם התביישתי קצת ביני לבין עצמי, זה המשפט "נוברים באשפת בדידותי". בגלל שמאוד חשוב לי כשאני במערכת יחסים, שהאישה שאיתי, יש לה אשפה בתוך בדידותה, בגלל שאני נורא מתבייש באשפה שבבדידותי שלי, אז אני רוצה לוודא שאני לא יוצא עם מישהי שיש לה פחות בעיות ממני, ואני אהיה מעיין נטל כזה...... אז אני באמת מתבייש בתוכי ביני לבין עצמי, בגלל שאני נובר באשפת בדידותה של האישה, זה מביך, אבל אני כזה, חשוב לי שהאישה שאיתי תהיה תלותית בי כמוני, כמו שאני הולך להיות תלותי בה......... משפט מביך, כאילו את אומרת שאנחנו דוחפים את האף בין השורות כדי לגלות דברים מבכים עלייך........... תפסת אותי על חם, ואני מתבייש לי בפינה, ואני לא יכול בלי זה , אני חייב לעשות את זה כי אני מרגיש עמוק בפנים שיש המון אשפה בבדידותי. מקפיאים חום ערגותיי......... נו כרגיל, אנחנו תמיד אשמים, אנחנו אשמים בכל, כשאת נדלקת אנחנו אשמים וכשאת כבויה אז אנחנו המניאקים, את לא אחראית כלום , אנחנו אשמים, בסדר הבנתי. גם המשפט הזה הוא משפט שמאוד מפחיד אותי, זה חלום קשה ומדאיג, האישה שאתה רוצה בה, שאתה מעוניין לאכול אותה, בעצמ אתה הוא זה שגורם להקפאת ערוגותיה....... זה משפט קשה מעליב ומלחיץ. שיר כן אמיתי עם שידורים קשים, של אישה שזועקת מגיע לי ומגיע לי. אין פה עניין של מי צודק ומי לא, יש פה מציאות כפי שהיא מונחת על השולחן. אני כמובן כגבר, במקרה גבר מאוד רגיש כפרה עליי, מאוד רע לי עם המסרים כלפי הגברים, אבל שיר בעיניי חייב להיות אמין אמיתי, לא מצועצע, משו שמקיאים דרכו, מקיאים שמחה או מקיאים סנוביזם או מקיאים כאב או מקיאים קנאה או מקיאים הערצה, והשיר הזה הוא שיר שמקיא, ולכן אני יכול להתחבר אליו, וכמובן כשאני מתחבר אז ליבי מתקמט בתוך עברו ומעלה גרה של זיכרונות שנירמסתי בהן. בעיניי שיר מאוד מיוחד מלא במטאפרות עשירות כאלה, ומלא בעברית כזאת אינטליגנאטית. באהבה ממני,

דרושה מלטפת יחפה ../images/Emo24.gif

דרושה מלטפת יחפה אבל לא מעל שלג. שתבוא אליי במגע נעים ואיטי ותשיר לי שירים בהס והס תוריד מעלי את כתר הקוצים שהדבקתי לראשי. שתבוא אלי ברימונימ ותתיז מעליי את זיעת עורגותיה האדומים. באהבה ממני,

jekiamir

New member
הקדשת לי המון מילים שלא כדרכך

זה אומר שהשיר נגע--- תודה לך על המילים ובעיקר על החלק האחרון של מכתבך. תודה סייח על התיחסותך הרי אינה מובנת מאליה. שלך חתימה טובה אפר-בתיה

אורמור

New member
כתוב מדהים ג'קי...

אשפת בדידותך.... מי יתן ותתמלא בחיצי קופידון לוהבים.. אור

jekiamir

New member
יפה שלי, מי אם לא את, שמצאת אותי בי

בין דפיך. אני כאן אם תרצי ואת יודעת ואם לא יודעת עכשיוו שלך גמר חתימה טובה אפרת בתיה

למעלה