מצבר 100 אמפר shell לדיזל 4x4

eitantoon

New member
מצבר 100 אמפר shell לדיזל 4x4

קניתי מצבר ישראלי מתוצרת shell 100 אמפר למגנום מיצובישי ששבק חיים לאחר 7 חודשים. כששאלתי בסוכנות shell בשכונת התקוה אם הם מוכנים לקחת אחריות ולהחליף מצבר, הם צחקו עלי וטענו שמצבר מהסוג הזה לא אמור להחזיק הרבה. הם אפילו התנדבו לספר לי על לקוח גדול שעזב אותם, חברת שמירה גדולה עם הרבה רכבי 4x4, בגלל שהמצברים החזיקו כשלושה חודשים. האם זה נראה לכם נורמלי ? אכן המצבר נרכש עם אחריות עמומה (שכחתי לבדוק בזמן הקניה ובחשבונית המקורית לא כתוב זמן האחריות) סמכתי על המוכר בחנות והובטח לי שהמצבר חזק ואמין. כשהייתי בסוכנות shell, שטפו אותי בלעג וליגלוג ושלחו אותי לדרכי בלי התנצלות. המצבר עלה לי 650 ש"ח שזה לא זול והחזיק 7 חודשים. לפי אנשי shell, "זה סביר, סע לשלום, המפתחות בפנים" ואפילו הוסיפו שאם לא מוצא חן בעיניך אל תקנה יותר. אז קניתי וולטה עם 12 חודשי אחריות ואני בטוח שזה יחזיק יותר. אז לכל מי שעדיין חושב לרכוש מצבר shell , ראו הוזהרתם. אני אומנם לא אגיש תביעה כי עבר לי כבר הכעס ונרגעתי אבל, לא אתקרב למצבר כזה שוב. מה תגובתכם ???

איזה חצופים! ../images/Emo2.gif

נוAה יודעת שבאופן עקרוני צריכה להיות אחריות לשנה. גם אם זה לא לשנה, הם צריכים ליידע אותך לכמה זמן זה, ולתת לך טופס מסודר של האחריות. ברכב הקודם של נוAה הלך המצבר וקנינו חדש שלא החזיק. כמובן שישר החליפו לנו לחדש. אולי כדאי לך לברר עליהם בעוד מקומות. גם אם לא תתבע, כדאי לפנות לגורמים בתקשורת כמו כלבוטק וכאלה שידעו בדיוק מי הם ועל היחס המזלזל שלהם וההתנערות מאחריות. ממש מקומם!

zepelin

New member
אני קונה שנפ בסביב ה 800 ומחזיק לי

שנתיים עד שנתיים וחצי. האחריות נדמה לי 18 חודש.

למעלה