מצבר של SHORAI

מצבר של SHORAI

למישהו יש נסיון עם מצברים של SHORAI? או בכלל עם הקונספט הזה של מצברי lithium..? עושה רושם של מציאה אמיתית, וממש קל משקל באופן משמעותי (בטח בהשוואה ל yuasa YTZ7S שכרגע יש לי והולך למות). נ.ב: בהקשר הזה, אני מניח שאין יבואן ל SHORAI פה בארץ, אז אולי שווה להביא באופן אישי בדואר חבילות. מישהו ייבא בעבר מצבר מחו"ל?

יש לי נסיון עם אחד על היבוסה

עבד לא רע... הקונספט שלהם הוא כזה: מצבר אמריקאי, שם יפאני, חיסכון במשקל ואמינות שבמקרה שלי היתה בסדר (אבל לא ככה בודקים דברים). המחיר רצח. יאללה!!!!! תתחיל לייבא אותם לארץ ולמכור. הרי אתה מאוד מאוד ברור בשאלה שלך - מנסה לבדוק אם יש ענין למוצר או דיעות שליליות. אם תרצה לשאול את השאלות שלך בצורה אמיתית ובשם האמיתי שלך, אני מוכן לעזור לך עם המון מידע בנושא. (ייבאתי מצברים אמריקאים בעצמי לארץ)

לפעמים הסיגר הוא רק סיגר

לא ידידי השואל והעונה, אינני סוחר ומעולם לא עסקתי בסחר. אני שואל כאן כצרכן פוטנציאלי בלבד. הייבוא היחיד שאני חשבתי עליו הוא בדואר חבילות לשימוש עצמי. אבל כמובן שאשמח לשמוע כל מה שתוכל לספר על מצברי SHORAI בפרט ועל מצברי ליטיום בכלל!

למה מסריח? לגיטימי.

לא רק בפורום שטח, שאלתי גם בפורום פול גז. וגם ב ADVrider סביר להניח שאשאל. רק כדי לקבל כיסוי נרחב יותר של תשובות. בקיצור, תרגיש חופשי לנשום חופשי.

למעלה