מצבר לקטנוע.
אין סיבה שתזכרו אבל לבת הזוג יש קטנוע הונדה WAVE 125I בן שנתיים כמעט שנכתב לי כאן בזמנו
שלא ממש קיים או נפוץ בישראל.
בינתיים הוא נוסע יופי רק שלפני כחודשיים לחצן ההתנעה הפסיק לתפקד, מצבר כמובן, ולאחר שהשבוע
הוא גם כבה לה פעם או פעמיים בזמן עמידה החליטה שהגיע הזמן להחליף את המצבר.
הצטרפתי אליה גם כדי לוודא שהעובדה שהקטנוע כבה היא לא בגלל סתימת דלק וגם פשוט לזמן איכות
כי אין לנו הרבה זמן משותף.
ההפתעה הראשונה חיכתה לי למראה המצבר. הוא גם יותר קטן מזה של התקן ה UPS שלי למחשב
וגם פחות עוצמתי, 5 A/H לעומת 9.
ההפתעה השניה הייתה לגלות שאין פילטר דלק בין המשאבה למנוע אלא הוא מובנה במנוע וכל העסק
אמור להיות מוחלף ב 30,000 ק"מ, ז"א לא בשנים הקרובות.
באותה הזדמנות המוסכניק החליף שמן, זה לאחר 8000 ק"מ, נראה לי שלשנה הקרובה, בערך 5000 ק"מ זה יספיק.
מצבר עם אחריות לשנה בערך 65 ש"ח.
שמן בערך 20 ש"ח.
על אופניים הייתי מוציא יותר כנראה.
אין סיבה שתזכרו אבל לבת הזוג יש קטנוע הונדה WAVE 125I בן שנתיים כמעט שנכתב לי כאן בזמנו
שלא ממש קיים או נפוץ בישראל.
בינתיים הוא נוסע יופי רק שלפני כחודשיים לחצן ההתנעה הפסיק לתפקד, מצבר כמובן, ולאחר שהשבוע
הוא גם כבה לה פעם או פעמיים בזמן עמידה החליטה שהגיע הזמן להחליף את המצבר.
הצטרפתי אליה גם כדי לוודא שהעובדה שהקטנוע כבה היא לא בגלל סתימת דלק וגם פשוט לזמן איכות
כי אין לנו הרבה זמן משותף.
ההפתעה הראשונה חיכתה לי למראה המצבר. הוא גם יותר קטן מזה של התקן ה UPS שלי למחשב
וגם פחות עוצמתי, 5 A/H לעומת 9.
ההפתעה השניה הייתה לגלות שאין פילטר דלק בין המשאבה למנוע אלא הוא מובנה במנוע וכל העסק
אמור להיות מוחלף ב 30,000 ק"מ, ז"א לא בשנים הקרובות.
באותה הזדמנות המוסכניק החליף שמן, זה לאחר 8000 ק"מ, נראה לי שלשנה הקרובה, בערך 5000 ק"מ זה יספיק.
מצבר עם אחריות לשנה בערך 65 ש"ח.
שמן בערך 20 ש"ח.
על אופניים הייתי מוציא יותר כנראה.