מצבי רוח

גיליה

New member
מצבי רוח../images/Emo4.gif

היי לכולן מצטערת לפתוח הודעה חדשה, אבל חייבת לשתף אתכן במצבי הרוח שתוקפים אותי. מאז שהתחלתי לקחת את כדורי האוטרוגסטן ה"נפלאים" הללו, סף הרגישות שלי החל להמריא. כל דיבור על הנושא הכאוב גורם לי להתחיל לבכות, והכאבים או... לא מפסיקה להרגיש מיחושים בצידי הבטן ודקירות ממש בפנים. האם עוד מישהי חשה כך עם הכדורים הללו? הבנתי שהשימוש בדרך הווגינלית כרוך בפחות תופעות לוואי, אז מאיפה בדיוק מגיעים מצבי הרוח האלו? אני חייבת לציין כי אף זריקה/כדור שנטלתי לא גרם לי לשום תופעת לוואי, חוץ מהכוריגון שבד"כ משאיר בי את חותמו בכאבים עמומים. אשמח לקבל תגובות..

מיכל ק-ש

New member
קשה לדעת אם האוטרוגסטן אשם

אולי מצבי הרוח והרגישות נובעים מהמתח עד לבדיקת הבטא? אולי הם נובעים מכך שעד עכשיו היית בטיפול, במעקב ובהתרוצצויות ופתאום את נחה ו"רק" ממתינה וכל הלחץ מרשה לעצמו להשתחרר עתה? אני לא יודעת איזה טיפול עברת ובאיזה יום של המחזור את נמצאת, אבל מיחושים בבטן הם נורמליים ולאו דווקא קשורים לאוטרוגסטן והלוואי שהם מעידים על הריון שממשמש ובא...

רומי 007

New member
לא יודעת אם זה קשור אבל

גם אני לוקחת פרוגסטרון ואני עצבנית משהו פחד. אם כי - אם זה קשור אז לפחות יש עדות כלשהי לכך שהחומר נספג. כשאני אומרת "עצבנית" אני מתכוונת שממש כואבות לי הידיים מרוב מתח. זה בלתי נסבל. מקלידה ומרגישה חשמל באצבעות

נוג

New member
גיליה - מצבי רוח ../images/Emo6.gif

היי, ההמלצה היא להדק חגורות כאשר מקבלים הורמונים כי זה כמו לעלות על ברכבת הרים בלונפארק. ויש בכל מיני גדלים ואורכים יש לך מזל שעד עכשיו עברת את זה בקלות. אל תבהלי מהתגובות. אז נסיעה טוב וקצרה בלי הרבה לולאות מורדות ועליות. נוג

נועם@בת

New member
זה נקרא תופעות לואי מופחתות ../images/Emo8.gif

בנטילה דרך הפה מתלווה לזה סחרחורת קשה, טשטוש, כאבי ראש, ועוד ועוד. יתכן שהפרוגסטרון משפיע עליך בצורה כזאת, אין הרבה מה לעשות, רק לנשום עמוק ולחכות שהגל הזה יעבור. ויתחילו מצבי הרוח של ההריון
ועוד משהו, לא צריך להתנצל כשפותחים הודעה חדשה
תחזיקי מעמד שם
נועם

מיליקי

New member
גיליה, מה שאת מתארת נשמע מאד

מוכר!
זה בטח תערובת של הורמונים, מתח, התרגשות, כאבים, וכל השאר. אל תיבהלי מהעצבנות. תפנקי את עצמך, ועוד כמה ימים הלוואי שהכל יראה אחרת! מילי

למעלה