אני דווקא חושבת שאימון יכול מאד לעזור לך.
קראתי באלכימאי "מהו השקר הגדול ביותר בעולם? שברגע מסויים בחיינו אנחנו מאבדים שליטה על מה שקורה לנו, ומאז הגורל הוא השולט בחיינו! אם הבנתי נכון זה מה שקורה לך. איבדת את השליטה שהיתה לך ונתת לדאגות ולמתחים להשתלט על חייך. ועד קראתי שם:"האדם אינו צריך לפחד מהבלתי ידוע, כול עוד הוא יכול להשיג את מה שדרוש לו ואת מה שהוא רוצה... אנחנו מפחדים לאבד את מה שיש לנו, בין שזה חיים שלנו ו/או רכוש שלנו. הפחד הזה נמוג כשאנחנו מבינים שתולדות חיינו וההסטוריה של העולם נכתבו באותה יד"..... כשהפחד משתק אותנו.... יש מספר תרגילים שאפשר לעשות על מנת לשחרר אותו. התרגיל הראשון הוא לשבת עם מחברת או דף ולכתב את כל מה שעולה על דעתך. מה ההרגשה שלך מה קורה איתך כל מה שעובר לך בראש. ואם אין לך מה לכתוב תכתבי אין לי מה לכתוב עד שפתאום יהיה לך מה לכתוב. כדאי לכתוב כמה דפים, עד שמרגישים ש"מתרוקנים" והנפש נהיהת שקטה. קוראים לזה "שיחרור אונטולוגי" למדתי את זה בקורס מאמנים שלי ואני מאז משתמשת בזה כל פעם שאני מרגישה שקשה לי.... את לא תאמיני כמה זה משחרר. אם תעשי לעצמך הרגל, במקום להכנס למקום של בהלות ופחדים ודאגות כל בוקר כשאת מתעוררת יש לך מחברת ליד המיטה. ושם את כותבת את כל מה שעובר לך מהראש ליד, אל תקראי את זה עד שלא תפסיקי לכתוב. תני לזה לזרום החוצה. וכל לילה לפני שאת הולכת לישון. אותו הדבר. זה מנקה את כל הדאגות ומוציא אותם החוצה אל הנייר גורם לשקט. את אחר כך יוכלה לקרא מה כתבת ולסמן לך דברים שכדאי לך לעבוד עלהם באימון שלך. דבר נוסף כדאי שיהיה לך תכנון זמן. יומי, שבועי, וחודשי. כדי שתוכלי להיות יותר רגועה ולשלוט יותר בחייך. דבר נוסף שהייתי מסתכלת עליו, זה מה הפחדים והדאגות מאפשרים לך? בהצלחה רבה צלילה ראש מאמנת מומחה 054-6602542