מצבים.

מצבים.

מצבים בהם אני נעלמת. מצבים בהם כל תחושה מתגמדת לעומתך. וזאת את. זאת רק את. זאת תמיד תהיה את. מצבים בהם הרוח מפסיקה לנשוב ןבאוויר קיים רק האוויר שאת נושמת. מספקת החמצן. זאת שמחייה אותו מחדש. זאת שיכולה לשבור אותו לחלקים קטנים ולשלב אותו עם הטבע, רק כדי שאת לא תזהי. וזאת את. זאת תמיד הייתה את. מצבים בהם אני כבר לא שם בנפש, אך קיימת עם גופי. מצבים בהם את מחייכת ואז הכל נשכח. מצב שזה לא עוזר לפזר את הערפל שלך. ואז את הולכת. ואחרייך את משאירה רק אבק, כדי ששנייה אחרי שתעלמי יהיה זכר לזה שהיית. וזה המצב כרגע, המצב שלך. כי זאת את. וכנראה, זאת תמיד תהיה את.

webrain

New member
וזאת את. זאת רק את. זאת תמיד תהיה את

אולי המשפט הכי תופס בשיר מקביל אולי באיזה מקום ל"את האמת, כל האמת, ורק את האמת" אין ספק שהמחברת נורא אוהבת אבל אולי גם תלויה תלות עצומה בדמות השניה (את) היא כמו אוויר לנשימה עבורה היא לא יכולה להתקיים בלעדיה נורא יפה

princhipeta

New member
היי את.

דבר ראשון הקטע שלך הזכיר לי בטירוף את עצמי כשרק היא קיימת, רק העיניים שלה וזה עדיין ככה אצלי אחרי כ"כ הרבה זמן שאנחנו לא ביחד, זה מטורף.. אבל לא מסכימה עם זה שזאת תמיד תהיה היא! בכלל לא! אני י-ו-ד-ע-ת שיום אחד זה יהיה רחוק ממני (וגם ממך יקירתי) והידיעה הזאת לא פחות כואבת, אגב אבל זה יעבור- לטוב ולרע וכן, באיזה שהוא מקום- תמיד.

למעלה