מצבים נפשיים

hilapo

New member
מצבים נפשיים

איזה מצבים נפשיים מעלים או מורידים את רמת הסוכר? האם זה נכון שבמצב של לחץ,התרגשות,חרדה,עצבים וכו' ,רמת הסוכר מושפעת מכך..אצלי למשל במצב של התרגשות הייתה ירידת סוכר[לא בדקתי] אבל ההרגשה מוכרת. מה דעתכם.? הילה

אני חושבת שזה משפיע על כל אחד

בצורה שונה- אבל מצבי דחק למינהם משנים רמות סוכר - תלוי מה גורם לך אישית יותר דחק.

רק נכנסתי לראשונה, וכבר יכולה לענות

לך. התרגשות אכן מורידה את רמת הסוכר.בחינה מלחיצה, ריגוש - על כל רקע שהו, אכן גורמים לירידה בסוכר. מרגישים את זה. כשאני בדרך להיפו, למרות שזה קורה מהר, אני מרגישה, ודוחפת משהו לפה. רוגע, התרחשות צפוייה ומצופה, התנהלות תקינה, כל אלה מאפשרים לא לאכול, לשכוח מאוכל. אך, אפילו שיר ברדיו בנסיעה אם הוא מרגש אותי, או גורם לי הבהוהי חשיבה על משהו מרגשף חשוב, ונוגע - יש ירידה בסוכר. לבת שלי קוראים הילה.

hilapo

New member
אם כך התופעה מוכרת ולא קיימת רק

אצלי...שמחתי לשמוע. בטח הבת שלך הילה מאוד חכמה ומוכשרת
....

וודאי וודאי, הילה שלי גם יפה, ואת|פ

מתארת לעצמך עד כה אני "אובייקטיבית". הבעל שלי הכי יפה שלי, וגם בנותי. גם את וודאי הכי הכי של הורייך. הם לא תמיד נותנים הרגשה כזאת, כי להורים יש חסרונות... גם לי!! מה את עושה בפורום של סוכרת? מה את עושה שלא בפורום? ותודה שהגבת, וערב טוב לך ולכל הפורום בנתיים. אילנה.

hilapo

New member
אני בפורום כי אני

סוכרתית טייפ 1 כבר שנה וחצי. גם את סוכרתית? מאיזה סוג וכמה זמן?

אויויויו אויויויו, לא אהבתי לשמוע .

חשבתי שאחרי גיל 18-20 אין כבר סכנה לקבל סכרת נעורים. יש לנו מכר בן 50+ עם סוכרת נעורים, פרופסור באוניברסיטת בן גוריון, חתיך משהו!!! הסיבה - הסכרת. הוא נשמר, ושוחה ומתעמל ואוכל מבוקר, ובאמת, בבריכה יש לו גוף של בחור צעיר. אני מכירה גם דוגמא הפוכה - דוגמא רעה מאוד מאוד .שימרי על עצמך יפה ובריאה. לי אין סוכרת, רק נפילות סוכר. שהתחילו אחרי ההריון הראשון בו הייתי סוכרתית. (גם בשני). בהריון הראשון אף לא ידעתע שאני סוכרתית הייתה שביתת הרופאים הגדולה של שנת 83, ואני חשבתי שיש לי פרקינסיון - רעד לי הראש המון. היינו צעירים ומטומטמים, לא סיפרנו להורים כדי לא להדאיג, ובטח שלא פנינו לרופא פרטי - לא היה כסף מספיק בשביל לאכול... נו, היה לי מזל. הלידה הקדימה והכל עבר בשלום, ורק בהריון השני הבנתי שכך היה גם בראשון וזו סכרת. שרידיה עד היום נפילות סוכר, אשר יכולות להפיל אותי אפיים ארצה. הגעתי למצבים ממש לא טובים פה ושם. לאחרונה אני מרגישה לא כל כך טוב, אז החלטתי לשאול את מי שהכי יודע - חברי פורום שכזה. מרופאים אני סולדת, דוחה, מקווה להתאזן. תודה על ההתעניינות, במה את עוסקת?

מי? מה? למה? לא הבנתי, מבקשת ../images/Emo163.gif

הסבר עם הקשר. זאת משום שלא שמרתי על אנונימיות מוחלטת? ולמה אשת דייג כותבת באמצע הלילה? גם את קמה לאכול בלילה?

למעלה