שורה של הגזמות פרועות
אידיאל כדורסלני? אני לא רואה אף קבוצה שהלכה ובנתה את עצמה כמו פיניקס. פיניקס נחמדה, אבל בלי אף אליפות, אף קבוצה לא רצה לחכות אותם, חוץ מהניקס שבמקרה הם קבוצה של ד'אנטוני. חוץ מזה שיש לא מעט אנשים (חלקם כאן בפורום) שלא אהבו את השיטה, ומעדיפים קבוצות הגנה. "היא תזכר כאחת הקבוצות הגדולות של העשור" - אני בספק רב, סאן אנטוניו, דטרויט, לוס אנג'לס יזכרו יותר. כולן עם אליפות. "וידובר בה עוד רבות" - אולי, כמו שזוכרים את הRUN TMC - קבוצה נחמדה שלא איימה על אף אחד. "יותר מאשר בסקרמנטו של תחילת האלף" - נו זה סקמרנטו. איפה החוכמה כאן? "השיטה שד'אנטוני פיתח ונאש הנהיג וניהל בשלמות התבססה על מהירות, ולא פחות מכך על הנאה" - איזה שיטה. לזרוק מהר? לרוץ? איפה השיטה? על איזה הנאה הוא מדבר? "לא זכורה קבוצה בה היה ברור כל כך שכל שחקן שדורך על הפרקט נהנה מכל רגע" ו"בשנים האחרונות כל שחקן בליגה רצה להגיע לפיניקס" - אה כן, חוץ ממריון, וג'ו ג'ונסון שרק רצו לעזוב, ועוד כמה חברה שלא קיבלו אפילו שניה ברוטציה של ד'אנטוני. גם אני אהבתי את פיניקס, אבל הכותב מגזים בכל קנה מידה. היו קבוצות ששיחקו כדורסל מהיר והתקפי לפני פיניקס. לגבי ההמשך - אני בספק אם קר ימצא את הפראייר שיקח את שאקיל. מה שכן, אמרתי את זה גם על ריילי, והוא מצא, אז אי אפשר לדעת. מה הם צריכים לעשות? יש מציאות חדשה, הדבר הכי טוב שהם יכולים לעשות כרגע זה להתרגל אליה ולהתחיל לשחק בהתאם. אני לא הייתי בונה על אמארה. הוא דיי מעצבן את האוהדים בזמן האחרון, ולדעתי קל יותר להתחיל מאפס. בכל מקרה, מי שלדעתי העזיבה שלו השפיעה יותר מד'אנטוני, הוא קולאנג'לו ג'וניור שעזב לטורנטו. הוא בנה את פיניקס, וקר לדעתי פשוט לא מגיע לרמה שלו. בכל מקרה עכשיו פיניקס משלמים על כל בחירות הדראפט שהם ויתרו עליהם בשנים האחרונות. תאר לך את רודי פרננדז ליד נאש, יכל להיות מאוד מעניין.