מצא\י לך גבר מLOTR!
F FriendlyFriend New member 6/1/03 #2 יאללה,בואו נהפוך את זה לשירשור LOTR Which Lord of the Rings species are you? Which Fellowship of the Ring character are you? If you lived in Middle-Earth, where would you stay?
יאללה,בואו נהפוך את זה לשירשור LOTR Which Lord of the Rings species are you? Which Fellowship of the Ring character are you? If you lived in Middle-Earth, where would you stay?
F FriendlyFriend New member 6/1/03 #3 עוד ../images/Emo63.gif Which Fellowship of the Ring actor are you? Which Orc are You? Which Character Is Your Ideal Date?
עוד ../images/Emo63.gif Which Fellowship of the Ring actor are you? Which Orc are You? Which Character Is Your Ideal Date?
F FriendlyFriend New member 6/1/03 #4 ועודדד Which LOTR Character Are You? Which Frodo are you? Where in Middle-Earth Would You Live?
F FriendlyFriend New member 6/1/03 #5 ועוד קצת ../images/Emo13.gif Which Lord of the Rings Elf Are You? What Your Legolas/Orlando Bloom Addiction percentage? Which Lord of the Rings character are you most like?
ועוד קצת ../images/Emo13.gif Which Lord of the Rings Elf Are You? What Your Legolas/Orlando Bloom Addiction percentage? Which Lord of the Rings character are you most like?
S shloompi New member 6/1/03 #6 לאגולס ../images/Emo99.gif../images/Emo39.gif אבל כבר ידעתי את זה מקודם
Y YaLdoNet 4 EveR New member 6/1/03 #15 ../images/Emo99.gif השקסי הקטן גם שלי ../images/Emo99.gif נו נו, תסתכלו לי בחתימה.. אגב - עשיתי את התשובות כדי שהוא ייצא לי. ~סורי אם הודעה זו נשלחה פעמיים ~
../images/Emo99.gif השקסי הקטן גם שלי ../images/Emo99.gif נו נו, תסתכלו לי בחתימה.. אגב - עשיתי את התשובות כדי שהוא ייצא לי. ~סורי אם הודעה זו נשלחה פעמיים ~
Y YaLdoNet 4 EveR New member 6/1/03 #20 חח אל תתחילי. ../images/Emo3.gif ../images/Emo117.gif הייתי שמה תמונות שלו אבל אני הולייכת .. לונורא
Y YaLdoNet 4 EveR New member 7/1/03 #35 *שיעול* חמודים...? ../images/Emo117.gif התכוונת שקסונים כוסונים מושלמים שדורשים אונס מיידי?? כי חשבתי שאמרתי חמודים...
*שיעול* חמודים...? ../images/Emo117.gif התכוונת שקסונים כוסונים מושלמים שדורשים אונס מיידי?? כי חשבתי שאמרתי חמודים...
M Minerva New member 8/1/03 #39 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בורמיר... , אוקיי הוא באמת עונה להגדרה שהצגת. וחמודים... פרודו, סאם, פיפין, גנדלף, לגולאס...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בורמיר... , אוקיי הוא באמת עונה להגדרה שהצגת. וחמודים... פרודו, סאם, פיפין, גנדלף, לגולאס...
ה הגברת האפורה New member 6/1/03 #7 סם!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif שמרתי את התוצאה כי היא קורעת... אגב, כבר התחתנתי עם סם. הוא כרגע ה*סופרת* שלישי ברשימה (מתוך שמונה. לא רע). אבל המשפט האחרון של התוצאה שולט
סם!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif שמרתי את התוצאה כי היא קורעת... אגב, כבר התחתנתי עם סם. הוא כרגע ה*סופרת* שלישי ברשימה (מתוך שמונה. לא רע). אבל המשפט האחרון של התוצאה שולט
M Moondust New member 6/1/03 #8 לגולאס...../images/Emo41.gif כנראה שאלפים בלונדיניים עם קשת עושים לי את זה...
ה הגברת האפורה New member 6/1/03 #9 התוצאות של הקוויז הזה ממש שולטות!!! אהבתי נורא את זו של לגולס.... אני חושבת שאני היחידה שאוהבת יותר את סם . בכל אופן, אני הולכת לעשות את כל האופציות של הקוויז כדי לקרוא את כל התוצאות
התוצאות של הקוויז הזה ממש שולטות!!! אהבתי נורא את זו של לגולס.... אני חושבת שאני היחידה שאוהבת יותר את סם . בכל אופן, אני הולכת לעשות את כל האופציות של הקוויז כדי לקרוא את כל התוצאות
P Pigwidgeon Weasley New member 6/1/03 #11 גמני אוהבת את סם..../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif יש לי חיבה לחברים של הדמויות הראשיות.. *הולכת לבדוק את התוצאה של הקוויז* טוב, נו מרי ופיפין, הם גם נחמדים... למה לא סם?
גמני אוהבת את סם..../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif יש לי חיבה לחברים של הדמויות הראשיות.. *הולכת לבדוק את התוצאה של הקוויז* טוב, נו מרי ופיפין, הם גם נחמדים... למה לא סם?
ה הגברת האפורה New member 6/1/03 #21 הו, גל, תאומתי האבודה? ../images/Emo57.gif (לכי תדעי. בכל זאת, את נורא דומה לבתדודה שלי ) וסם הוא לא חבר של הדמות הראשית. הוא מאוהב בו (כמו שנאמר בקוויז: "הוא היה המאהב המושלם, אם הוא לא היה כל כך אובססיבי לפרודו לעזאזל")
הו, גל, תאומתי האבודה? ../images/Emo57.gif (לכי תדעי. בכל זאת, את נורא דומה לבתדודה שלי ) וסם הוא לא חבר של הדמות הראשית. הוא מאוהב בו (כמו שנאמר בקוויז: "הוא היה המאהב המושלם, אם הוא לא היה כל כך אובססיבי לפרודו לעזאזל")