מצא את השגיאות.

Yaniv-DC

New member
מצא את השגיאות.

בא אבשלום קור, ידידתו הטובה שרון, מתייעצת איתו לגבי קניית מערכת. שולחת לו את הפרסום הלזה. אבשי נחרד... התוכלו גם אתם למצוא את 4 השגיאות? (זה מה שאבש מצא בינתיים)

ben_holland

New member
גם אני מצאתי רק 4

ארבע צבעים (ארבעה) שלושה רמות (שלוש) שלושים ושתיים זכרונות (ושניים) שתי טייפים (שני)

Gefen

New member
אוייש....בן..הקדמתי אותך...../images/Emo8.gif

בוא נכניס תשובה חדשה..של מי התשובה?....

Gefen

New member
חידה..חידה...

טוב תסלחו לי חברים... אולי זה התרגשות מהמלפפונים האמיתייים שמצאתי!!!! כאלה חלקים, קטנים וירוקים ממש כמו בשוק בארץ.. איזו שמחה אתם לא מתארים לעצמכם זה הולך להיות יופי בסלט ירקות הקטן קטן שאני הולכת להכין עכשיו עם הטחינה והפלאפל שאני הולכת לטגן.. יאמממיייייי....... חבל רק שאני בדיאטה

Gefen

New member
וואלה מסבך אותי הפורום הזה....../images/Emo6.gif

זוכרת את התערובת שנירה מכרה? רוני כבר חודשים מנג´ס לי שאטגן כבר פלאפלים... אז אתמול בלילה זה יצא סופסוף מהמקפיא והיום מצאתי את המלפפונים אצל ההודי.. אז זהו..זה יום המזל של הפלאפל כנראה... והחברה שלא בדיאטה מוזמנת לבוא לטעום אבל שתתקשר קודם...

ben_holland

New member
אני מביא חומוס...

כזה טעים....עם גרגירים...ושמן זית...ופפריקה...

Gefen

New member
מצאתי..מצאתי...../images/Emo45.gif

ארבע צבעים (ארבעה) שלושה רמות (שלוש) שלושים ושתיים זכרונות (ושניים) שתי טייפים (שני) חהחה...התשובה "נגנבה" מבן..ששכח לשרשר.. אבל היי..היי...ידעתי גם לבד..

Yaniv-DC

New member
או ש...

ארבע צבעות שלושה רמים שלושים ושתיים זכרונים שתי טייפות. אם ללכת לפי רמת המקור... שניכם, אגב, זוכים בחולצה ותקליט. עם החולצה הייתי ממליץ לכם להלביש את את חבריו החדשים של מרמלד באשכול גאווה...

Yaniv-DC

New member
ועכשיו שימו לב לזה

הכנסו לקישור כאן. רדו עד המוצר האחרון ברשימה. שימו לב למחיר המבצע ה-מ-ד-ה-י-ם. היכנסו באופציית "קנייה" על מנת כאילו לרכוש את המוצר. שימו לב לעלות המשלוח. רפי גינה - לטיפולך!

Idit-Kansas

New member
דוקא בארה"ב זה מאד מקובל

אתה לא משלם על המוצר אבל כן משלם shipping and handling שזה לפעמים מאד מייקר והופך הכל ללא כדאי.

Yaniv-DC

New member
את משלמת משלוח

לפחות הגיוני על גודל המוצר. מוצר כזה עולה למשל 3.99-5.99 משלוח והנדלינג. הדואר בארץ (בולים, חבילות וכו´) זהה ברמה לארה"ב. כך ש-9.5 דולר זו קצת הגזמה... מה גם שמוצרים אחרים לא עולים כך. ממש כמו חבילות הנופש שעולות 99 דולר, אבל עם כל המיסים והתוספות, זה עולה פי 2 ויותר.

למעלה