מצא את ההבדלים

מצא את ההבדלים

טוב אני מצטערת שאני כותבת באיחור פשוט לא הייתי בבית בימים האחרונים.... טוב בפעם הקודמת נתתי תמונה של אבי היום זה תמונה של רוני ואילן (דון לני גבאי ולירון לב) אוקיי הפעם יש שש הבדלים... והשאלה: למה אילן היה בבית חולים? עוד שניה זוכים+ פתרונות של הפעם הקודמת.. תהנו!

תשובות רק במסר אישי!!!!!!!!!!

אסור לשלוח את התמונה בפורום עם התשובות התשובות הם רק במסרים!! כותבים אותם במסר אישי ושולחים לי אותו!! טוב נו שיהיה.... מי שיכול שלא ייכנס להודעה של "בוסית ולא דוסים" כדי שלא יראה ת'תשובות..... ולהזכיר לכולם לפעם הבאה: תשובות רק במסרים אישיים!!!!!!!

nofnof12

New member
אפשר עוד לשלוח את התשובות../images/Emo35.gif

כי לא ראיתי את התשובות
אני אוהבת לפתור את זה לבד ואני יודעת שצריך במסרים...

פתרונות+ זוכים מהפעם הקודמת

אוקיי הזוכים: SuperRonny tzlilonit1 היו עוד אבל שטעו בהcדל אחד או שתיים או ששכחו לענות על השאלה shira1993- לא ענית לי על השאלה hilasapir- הפנים לא רחבות.... nof nof12- הפה אותו דבר בשתי התמונות gal love sims- בשתי התמנות הצבע זהה Dead rose 8- בשתי התמונות יש משבצות אין פרחים באף אחת מהתמונות מ ו ר י א ל ו ש- הפנים לא רחבות... וההדל שלא כתבת הוא שחסר פס בצד שמאל למעלה אוקיי כל מי שרוצה שישחק....... אבל בשלב 4 היחידים שיוכלו לשחק יהיו אלה שזכו (תשובות על מחר בחמש בצהריים)

אולי לא הבנתי למה התכוונת...

מצטערת אם לא הבנתי נכון... אבל את יכולה לשחק אני לא נותנת רק לזוכים הפעם לשחק... מצטערת שוב....

hilasapir

New member
נוצרה אשליה אופטית

זה הטעויות של אנשים: הפנים רחבות.... הפה שונה בשתי התמונות בשתי התמנות הצבע שונה שרשמתי שהפנים רחבות התלבטתי בין זה לבין הצבע של האור והצל..... שבגללו אולי אנירואה את זה שונה בגודל....

chen010189

New member
מסר

את מעלה את התמונה על קישור אחרי שסיימת למצוא ת'הבדלים ושולחת לה במסר

מצא את ההבדלים...

אוקיי החלטתי שהמשחק יהיה סתם בשביל הכיף וכל מי שירצה ישחק... פשוט לא הרבה משתתפים ואי אפשר לעשות תחרות... כי כמעט אין מי שיתחרה אחד בשני.. אם יהיה באיזשהו שלב הרבה אנשים שישתתפו אז אני יהפוף את זה לתחרות.. טוב היום התמונה היא של נטשה.. יש 5 הבדלים ו-2 שאלות השאלות: 1. למה נטשה זרקה את אדם שוב (בפרקים האחרונים)? 2. ממי או מאיפה היא קיבלה את התיק שדורי תיקן לה? הרבה שוכחים לשלוח תשובות לשאלות ורק שולחים את ההבדלים שהם מצאו! לא לשכוח את השאלות!!! התשובות רק במסרים אישיים!!! ומי שלא יודע אז לא צריך לשלוח לי את התמונה עם הפתרונות למסר.. לא נראה לי שזה אפשרי... צריך לכתוב לי את ההבדלים למשל: בתמונה ימנית ה --- בצבע --- ובתמונה השמאלית הוא בצבע--- שלחו תשובות עד מחר בחמש! תהנו!

זוכים+ פתרונות מפעם קודמת

טוב האנשים שהצליחו למצוא את כל ההבדלים ולענות על התשובה נכון הם: Dead rose 8 tzlilonit היו עוד משתתפים שטעו בכל מיני דברים: מיכאלההההה- מצאת רק 5 הבדלים ויש 6 וגם לא ענית על השאלה Morysan- לא שלחים את התמונה צריך לכתוב את התשובה לשאלה ולכתוב את ההבדלים (יש הסבר בהודעה של התמונה החדשה של היום) סאיורןלי- כתבת לי רק 5 הבדלים ויש שש

Morysan

New member
אהה חחח..נחמד לדעת...

ייאלה לא משנה..חחח.. לפחות ני יודעת שיצא לי נכון :]

למעלה