מצא את ההבדלים להלה - לולו
T The source of pain New member 28/10/05 #2 האאאאאאאאא../images/Emo110.gif איפה כולם איפה לולי הולד מי, איים קריינג
B Beautiful Nightmare New member 28/10/05 #5 כי אנחנו שולטים :< אבל לא כיף כמו פעם אנשים צריכים לחזורררררר
N n u t New member 29/10/05 #8 כה מה.. כי ברגע שאמרתי לך כבר שאני קוראת, יכולתי סוף סוף להרשם ועכשיו אני לא צריכה סתם להכנס לבדוק כל פעם חוץ מזה שאת מאוהבת בו יותר אז זהו!
כה מה.. כי ברגע שאמרתי לך כבר שאני קוראת, יכולתי סוף סוף להרשם ועכשיו אני לא צריכה סתם להכנס לבדוק כל פעם חוץ מזה שאת מאוהבת בו יותר אז זהו!
N n u t New member 29/10/05 #9 כה מה.. כי ברגע שאמרתי לך כבר שאני קוראת, יכולתי סוף סוף להרשם ועכשיו אני לא צריכה סתם להכנס לבדוק כל פעם חוץ מזה שאת מאוהבת בי יותר אז זהו!
כה מה.. כי ברגע שאמרתי לך כבר שאני קוראת, יכולתי סוף סוף להרשם ועכשיו אני לא צריכה סתם להכנס לבדוק כל פעם חוץ מזה שאת מאוהבת בי יותר אז זהו!
P pooh שולט New member 29/10/05 #13 אני פה אני פה!! ../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif לאן נעלם הפורום שלנו???
P pooh שולט New member 29/10/05 #14 איפה הימים ../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif שהייתי מדברת באייקונים של תפוז???