מצא את ההבדלים...

dixie chick

New member
מצא את ההבדלים...

ורמז לשחקנים המתחילים... (זה מרווח למי שלא רוצה להציץ) הגבות!!!!!

Chakotay

New member
טוב יש כמה דברים ברורים

השיער שלה בעונה ה1 חום כזה, עונה 4 שחור. השיער גם כמובן מסורק בצורה אחר. בעונה 4 הגבות שלה דקות יותר.

varty

New member
לגבי ההבדל. ספוילר לתחילה של עונה 4

אז ראיתי ראיון של קלודיה והיא מסבירה על השיער. כמה זה היה חשוב לכותבים. בעונה הרביעית הם רצו להראות שארין עברה גהנום בפרקים שהיא לא היתה ולכן שמו לה שיער שחור וחלק. בעונה הראשונה הוא היה יותר טבעי. דרך אגב השיער בעונה הרביעית שהיא לובשת זה פאה. לגבי הגבות ...

Broken Identity

New member
שיט !!!

הרסת לי את כל הדמות של ארין... היא הכי יפה בעונה הרביעית !!!! סמעק...לא נורא היא עדיין יפה שם. פאה ??? ארר... !

dixie chick

New member
אני חושבת שזה תוספות מלאכותיות

גם אני ראיתי את הראיון, וזה פשוט תוספת שיער מלאכותית לשיער האמיתי שלה. ובקשר לגבות, איך אפשר לא לשים לב??? מהרגע שבו התחלתי לראות את הסדרה אמרתי לעצמי... כמה היא יכלה להיות יפה אם רק היו לה גבות נורמליות!!! זה הדבר היחיד שהרס, והצחוקים זה שזאת סתם דוגמא מוקצנת, אפשר לראות איך הן קטנות לאורך כל הסדרה, לאט לאט...

piper sun

New member
לגבי הפאה...

לפי מה שאני הבנתי מהראיון ותתקנו אותי אם אני טועה... את הפאה שמו לה בפרק ה-5 של העונה הרביעית, Promises כי לעשות מה שהם עשו לפאה לשיער האמיתי של קלאודיה היה דיי הורס אותו

piper sun

New member
השיער...

בפרק החמישי לארין יש שיער... ובוא נגיד שהוא לא בדיוק מסודר... אם יוצא לך לראות את הפרק שים לב לאיך השיער של ארין נראה בפרק החמישי ואיך הוא נראה בסוף הפרק החמישי או בפרק השישי (הרבה הרבה יותר טוב ומסודר)

למעלה