מצא את ההבדלים.... למה עשו את זה כל כך דומה?!
B blinkme New member 12/10/03 #2 אני לא יודעת מה איתכם אבל..... אני הייתי תובעת! לא סתם לא יודעת למה זה דומה! גם אני הייתי מעתיקה זה סמיילי מאמי@
אני לא יודעת מה איתכם אבל..... אני הייתי תובעת! לא סתם לא יודעת למה זה דומה! גם אני הייתי מעתיקה זה סמיילי מאמי@
י ילד המסיבה7 New member 12/10/03 #3 אני חושב שזה חרא כי זה כאילו שבלינק העתיקו מנירוונה פאק יאללה הם היו צריכים לעשות משהו אחר מקורי משלהם
אני חושב שזה חרא כי זה כאילו שבלינק העתיקו מנירוונה פאק יאללה הם היו צריכים לעשות משהו אחר מקורי משלהם
M michalas New member 13/10/03 #8 איך קורטני לאב קשורה../images/Emo35.gif שמעתי שהיא מתה....זה נכון???
S shiepki New member 13/10/03 #9 לא היא קשורה כי היא אלמנתו של קורט קוביין הסולן של נירוונה ויש לה כל מיני זכויות על דברים של הלהקה.. או משהו כזה!!
לא היא קשורה כי היא אלמנתו של קורט קוביין הסולן של נירוונה ויש לה כל מיני זכויות על דברים של הלהקה.. או משהו כזה!!
ה היהודיההה New member 19/10/03 #13 מההההה היא האלמנה של קורט קוביין?!? אז זה לא אומר שהיא אמורה להיות קצת קצת קצת קצת זקיינה?......
A ALMIGHTY New member 19/10/03 #14 לא כי הוא התאבד בגיל 26 (?!). אלמנה זו אישה של מישהו שמת. בין אם הוא בן 90 ובין אם הוא 19.