מצא את ההבדלים:

לאונידס

Active member
מצא את ההבדלים:

בראיון בערוץ 10 טען משה אבוטבול שאין גאים בעיר שלו, אבל המליץ שהמשטרה ומשרד הבריאות יטפלו בתופעה
המראיין שי שטרן שאל אותו אם יש הומואים ולסביות בעיר, ואבוטבול ענה: "אין לנו דברים כאלה. אם אתה מתכוון למה שאני חושב שאתה מתכוון - אז לא. ברוך השם העיר הזאת קדושה וטהורה".

נשיא אירן, מחמוד אחמדינג'אד, טען כי אין באירן הומוסקסואלים וכי הנושא ההומוסקסואלי כלל אינו קיים במדינה.
אחמדינג'אד השיב: "באירן, אין לנו הומוסקסואלים כמו בארץ שלכם. אין לנו את זה בארץ שלנו".

ישראל מתקדמת להשתלבות במרחב המזרח תיכוני, אצלנו עדיין לא תולים הומוסקסואלים אז עדיין יש הבדל, אין לי מושג לכמה זמן

Sophalin

New member
בסדר זה טמטום של אנשים מסוג מסוים

ואני ואתה יודעים שיש קשר מובהק בין תפיסת עולם חשוכה, פרמיטיבית ונחשלת לבין זיקה לדת.

Sophalin

New member
נו אז?

תראה אני מסכים איתך (כפי שהראתי) שאנשים כאלה... מממ אשתמש בביטוי הנפוץ: "צריך להרוג"

אבל איך אתה יכול להתמודד נגד אמירות כאלה בחברה "נאורה ופלורליסטית"?

לאונידס

Active member
אני יכול לראות שלוש אופציות טובות

חינוך חינוך וחינוך.
מאוחר יותר ראש העירייה להגנתו הבהיר שמבחינתו הומוסקסואלים הם פדופילים, מה שמעלה עוד הקבלות לאיראן.

חינוך יכול ללמד שאין קשר בין הומוסקסואליות לפדופיליה (אני מקווה שאתה מסכים איתי בעניין הזה) וחינוך יכול לפתור גם הומופוביה.

מה אתה מציע? איך לדעתך צריך לטפל בהומופוביה?

gady18

New member
לא צריך להתיחס

לפי הדת זה אסור אבל באירן למשל ממנים ניתוחים לשינוי מין

לאונידס

Active member
לא הבנתי למה לא צריך להתייחס

1. מדובר בנבחר ציבור, לא באדם פרטי
2. האם לדעתך מדובר בנבחר ציבור בודד או שמדובר ברבים שבינהם חברי כנסת, שופטים, שרים?
3. האם ״שומר אחי אנוכי״? גם אם אני לא הומוסקסואל האם אני לא צריך לעשות משהו כשנבחרי ציבור פוגעים או מנסים לפגוע בהומוסקסואלים?

מהם הנימוקים להתעלמות?

gady18

New member
הכוונה היא לא לא להתעלם אלא לא להתיחס

זכותו להביע את דעתו ללא קשר לנבחר ציבור למרות שהוא טועה
והוא לא יכול אחרת כי הוא דתי.

לאונידס

Active member
מה ההבדל בין לא לא התעלם ללא להתייחס

לא הבנתי.
בלי קשר אין חולק על כך שזכותו של כל אדם להבעת דעתו, אולי יש חולק - אני לא בטוח במקרה של אנשים כמו אותו ראש עירייה.

למעלה