מצא את הבדלים

Apikachu L

New member
מצא את הבדלים

מישחק שחוקיו פשוטים\ אני שולחת לכם שתי תמונות שיש הבדלים בנהם אתם צריכים ליכתוב (הכובע של זואי ירוק - לדוגמא) או לסמן את ההבדלים. אחרי שהגבתם ומצאתם אני שלוחת את התשובה. יש ליכתוב\לסמן את ההבדלים לגבי התמונה השניה. אל תחשבו שהמישחק תינוקי - הוא די קשה הפעם - בכל מיקרה יש 11 הבדלים. אני שולחת......

Apikachu L

New member
בנשף - חלק ב

בנשף של הדיג'יגורלים נפלו 11 הבדלים תימצאו אותם אני חוזרת ומזכירה - רק לגבי התמונה הזו...... שולחת

Unicorn Fairy

New member
תשובות:

צבע המעיל של איזי. משקפיה של יולי. צבע החפתים של קן. צבע הוורד בידה של יולי. התסרוקת של סורה(?)...קבוצת השיער שנופלת לה על הפנים. וגם צמה אחת שחסרה לה בתסרוקת. וגם הצבע של הקוקיות שלה שונה. צבע הסרט על צווארה של סורה(?). צבע הוורד בידיהם של סורה(?) וקן. צבע השיער של איזי. ואין לי שמץ מה ה-11.... אבל הניחוש שלי זה שעל הקוקיה של סורה(?) יש עוד נקודה. זהניחוש מפגר אבל זהו.

Apikachu L

New member
נכון

את החפתים ניתן ליספור כ - 2 הבדלים. הילדה היא ילדה שקן פגש הפרק שבו הוא היה בדרום אמריקה וניראה לי שהיא התאהבה בו והיא לא אהבה את וורמון..... בכל מיקרה הנה התמונה......

ממממ..

זאת שרוקדת עם קן,זאת רוזה והוא פגש אותה אם אני לא טועה בספרד.. ואני לא סובלת אותה >< בעע..מממ..היא נדלקה על קן-קון,וורמון לא אהב אותה..והיא לא ממש אהבה אותו והם רבו.. משהו כזה,אני לא ממש זוכרת ^^'

אחלה משחק!

אני בעד שתעשו כאן הרבה כאלה!בכלל אני אוהבת את כל המשחקים בפורום הזה,אני חושבת שאתם מאוד משקיעים בזה.

למעלה