מצאתי!

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
מצאתי!

טובטוב.. שיעמם לי.. ושוטטתי בתפוז... נכנסתי לכל מיני פורומים.. ואז מצאתי משחק ממש מגניב... טובטוב.. זה הולך ככה... כל אחד כותב על זה שמעליו חמש עובדות, שלא כולם יודעים.. ומשהו על מי שמתחתיו... נגיד, זה שמתחתי הוא בלונדיני.. אז מי שיכתוב אחרי יהיה חייב להיות בלונדיני:] (אבל אל תכתבו את זה... כי היי.. אין אף אחד בפורום הזה שהוא בלונדיני.. פפפ) אסור להגיד פרטים יותר מידי אינטימיים על המישהו שמעליך, או פרטים שאתם יודעים שהוא מעדיף שלא נדע... כי זה יהרוס את כל הכיף... אז יאללה, בואו נשחק.....

אננננננננני

חח.. טופ..חמש עובדות ..מממ.. 1.אני עיראקית 2.פעם הלכתי לאיבוד בקן כפ"ס(אל תצחקו עלייייייייי זה קן גדול מידי) 3.ל'דעת לרכוב על אופניים וזה כי נפלתי מהם פעם אחת וקיבלתי טראומה 4.יש לי 3 אחים(לא כולל אותי) 5.יש לי אחיין בן שנתיים ושבוע וחצי..ועוד אחת בדרך:]

jast

New member
לא הבנת.

את היית צריכה לכתוב 5 עובדות על זה שמעלייך, זתומרת עלי... ועובדה אחת על זה שיכתוב אחרייך.. זתומרת, רק מי שעונה לעובדה הזאת יכול להגיב.... בתקווה שעכשיו הבנת. נתחיל מחדש. מעכשיו.

אה..טוב(איזה עילדת אני..)

טוב.. אמ..לחן יש עיניין ירוקות, יש לחן 3 אחיות(או שתיים לא זוכרת) אע..את מזל אריה לומדת בכיתה י'. ואת ...מדריכה עם מישי שקוראים לה אדר.=]

אני הבנתי....

חן-את דומה לנועה יש לך עיניים ירוקות יפות :) את אוהבת פרוזן יוגורט את מדריכה של ד את בקן שיכון!!! אלה שמתחתי הם לא מקיני ראשון(אימפריה) ולא מאיזור שפלה

חחחחחח

ואללה?!?איזה מאגניב. אה ועובדה על שני..זה שיש לה גם משקפיים וגם אדשות(היא פשוט משחקת עם זה)

עדשות ונכון אני באמת משחקת עם זה

חחחחחחחחחוץ מהפעם הקודמת שהיה לי בעיה עם עדשה בצד ימין

למעלה