מצאתי!!!!! את יותם שוורץ ב"הורים וילדים", מקסים אמיתי. שבת שלום אורית
ג גן עדן היחידה New member 3/4/04 #1 מצאתי!!!!! את יותם שוורץ ב"הורים וילדים", מקסים אמיתי. שבת שלום אורית
ח חופית שוורץ New member 4/4/04 #4 טלפון עידית, קיבלת את המייל שלי? אנחנו מבקשים שתעדכני אותנו מפני שאין לנו אינטרנט בבית. יש לך את הטלפון?
טלפון עידית, קיבלת את המייל שלי? אנחנו מבקשים שתעדכני אותנו מפני שאין לנו אינטרנט בבית. יש לך את הטלפון?
א אמא של כדור New member 4/4/04 #5 חופית לא קיבלתי מייל שלחי לי מסר. את הטלפון שלכם יש לי, אבל לעדכן על מה? נדבר
ג גן עדן היחידה New member 4/4/04 #6 הבנתי למה כתוב שם יונתן שוורץ אבל מתוך "ההיכרות" שלי עם יותם, זו אותה תמונה ששמתם בפורום, וזה נמצא בגליון של השבוע בהורים וילדים, אני מדמיינת???? יום נעים אורית
הבנתי למה כתוב שם יונתן שוורץ אבל מתוך "ההיכרות" שלי עם יותם, זו אותה תמונה ששמתם בפורום, וזה נמצא בגליון של השבוע בהורים וילדים, אני מדמיינת???? יום נעים אורית
ח חופית שוורץ New member 4/4/04 #7 חוצפה../images/Emo88.gif דבר ראשון הם כתבו באמת יונתן ולא יותם ודבר שני הם שמו אותו עם כל התמונות ולא במקום הראשון. חוצפנים!!! זו תמונת סטודיו. אנחנו מבטלים את המנוי.
חוצפה../images/Emo88.gif דבר ראשון הם כתבו באמת יונתן ולא יותם ודבר שני הם שמו אותו עם כל התמונות ולא במקום הראשון. חוצפנים!!! זו תמונת סטודיו. אנחנו מבטלים את המנוי.