מצאתי!!!

shipper heart

New member
חחחחחחחח ככה הייתי רוב היום בבצפר..

חחחחחח ואז כזה התחלתי לקשקש לחברים שלי *שלא אוהבים ג'אג...פושעים* על הפאנפיק ואז התחלתי לספר להם על הארם ומאק....חחחחחחחחח ניצלתי את ההזדמנות...חחח את יודעת שבקי- זאת שכתבה את הפיק- אני בפורום איתה

טוף ... ראיתי את הסרטונים שלכם...

ונגמר לי הטישיו!!!!
זהו אני קיבלתי מספיק להיום. די כבר אין לי נוזלים בגוף. אני כבר לא עומדת בזה. יוצאת להפסקה(יש גם חיים אחרים) אחזור בערב... בסביבות 10. תמשיכו ת'בלאגן בלעדיי. אוהבת את הארם . וגם אותכם על הריגושים שנתתם לי היום...

יש לי עוד שאלה קטנה...

האתר שנתת (הראשון... שגרם לכל ההתרגשות והמהומה....) יש את עונה 9 . יש סיכוי למצוא באותו אתר עונות קודמות? זה הרבה יותר נוח מהאימיול.... שוף.... תודה תודה.....

cjharm

New member
nop!

התכוונתי לHARMLESS אני קוראת עכשיו קומיקס ממ מצחיק על JAG או JAB ולדמות הראשית קוראים HARMLESS!

הרמוני

New member
זה הקומיקס מ MAD?

אם כן אז גם אני קראתי אותו והוא קורע מצחוק נכון? (אלא אם כן את מדברת על קומיקס אחר...)

הרמוני

New member
הקומיקס שאני מדברת עליו...

הוא מהמגזין MAD שיוצא כל חודש (באנגלית) אבל הגליון עם הקומיקס הזה הוא נראה לי מ 99' או 98' ונתקלתי בו במקרה בבית של חברה אבל אולי יש באתר של MAD באינטרנט או משהו כזה...

הרמוני

New member
וואי זה זה!

נכון שזה קורע מצחוק, במיוחד הפריים האחרון... harm:"you see, my fother was like a tree..." bud + herriet: "here we go again..."

cjharm

New member
זה באמת מאוד מצחיק!

המחשב המשפחתי נתקע!! אני כותבת מהנייד, אז אני אוסיף את הקומיקס יותר מאוחר!!! והקטע עם אבא שלו כל כך נכון!!!!!

למעלה