מצאתי!!!

harmless

New member
מצאתי!!!

יש באתר הזה קליפים שאין לי ספק שתרצו לראות-בעיקר -until the end of time! ולכל המעריצים של דייויד לכו על -take my breath away תהנו!!

הגעת רק היום ב-3 לפנות בוקר...

ואת כבר מוזמת להשאר לנצח.
הרווחת את זה ביושר.

גל... פרק יפה היה אתמול לא?

ראיתי אותו רק עכשיו , איך ראו שהארם מנסה לשכנע את עצמו שמאק רק שלו.... " אין בניכם כימיה..." חחחחח..... קנאי קטן שלנו.... זה באמת הצחיק אותי...כמו כל גבר טיפוסי , מנסה לשמור על הטריטוריה שלו.... מה שלא הצחיק אותי בכלל זה המעפן הזה
ברגעעעמבי. באיזו זכות הקקה הזה מתחיל עם מאק? מה, איך היא בכלל נמשכת אליו אחרי שאליל היופי בהתגלמותו ניצב לידה כל הזמן? לרדת כ"כ נמוך????? הארם ! רסקיו!!!
דחוף!!!! * בקשה* כל אוצר המילים הנאמר לעי"ל לגבי ברגעעעעעמבי נאמר מתוך צורך רגעי , מבקשת לא להעלב מצורת ההתנסחות. רק לזה הוא ראוי. בגעעעעעע*איכס*

Nushi G

New member
מצטרפת ומסכימה עם כל מילה...

כל פעם שהברמבי הזה (יימח שמו וזכרו..) פותח ת'פה אני מרגישה צורך עז להכניס לו איזה נוק אאוט לפנים המעוותות שלו... מה נסגר עם מאק??? כמה זמן יקח לה למצוא את האהבה הגדולה שיש לה להארם?? היא לא מבינה שאני מסתובבת עם כאב לב קבוע בגללה???

shipper heart

New member
לא רק את.....

וזה לא ברעעעעגמי או משו כזה חחח זה באגמי- bugme יענו מעצבן אותי...חחח איכס יצור מעוות אנ'לא מאמינה שהיא הייתה רחוקה לילה מלהתחתן איתו גאדמט...איך היא לא קלטה כלום מלייפליין?! גרר *אני בהשפעות מחודשות עקב הפאנפיק שאני קוראת....הוא בדיוק על אדריפט...חח*

shipper heart

New member
את בטוחה שאת רוצה? כי זה מכיל מלא

ספוילרים...כמובן שזה "מעוות" את רוב הסיפור *לטובה* אבל זה עדיין מלא בספוילרים אניוויס את יכולה למצוא את הFF הזה פה

shipper heart

New member
ווואייייי כל מי שאוהב/קרא פעם הארי

פוטר- חייב חייב לקרוא את זה...חחח זהירות מכיל ספוילרים של ג'אג...אבל לא יותר מדי.. חחח זה פשוט ענק... גו בקי..... חחחחאני אמסור לה מתישו רק שתיכנס לפורום חח

harmless

New member
את קוראת ספויילרים??

כי אני כן ויהיה נחמד לדבר עם מישהו על העונה ה-8 וה-9 בעיקר

shipper heart

New member
אני רואה ספוילרים יותר מקוראת ../images/Emo6.gif

ויאיייי סופסוף מישו לדבר איתו על ספויילרים

harmless

New member
ספוילרים-כניסה על אחריותכם בלבד!

הזדמנות אחרונה לברוח!!! מה דעתך על הקטע שהארם מאמץ את מתי? מאק לקחה את זה ממש קשה!

shipper heart

New member
אה את מורידה את הקטעים מהאתר?

חחח אני רואה פרקים שלמים
* ** *** **** ***** ****** ******* ****** ***** **** *** ** * כן כאילו היא ממש הגזימה בתגובה שלה בגלל שהיא גם לא ממש עשתה מאמץ להכניס אותו לחיים שלה...נכון כשהוא היה בCIA היא התקשרה אבל היא ממש פגעה בו בפרגוואי *גררר מי שונאת תסריטאים* ואני לא מאשימה אותו שהוא לא רצה לדבר איתה....גמני הייתי מנסה לשכוח אותה אבל הוא מאוהב אז הוא לא מסוגל לשכוח אותה...חח בפרק 902- שיפטינג סאנדס, בסוף כשמאק שומעת אותו אומר לקליי שהוא יטיס מטוסים בשביל הCIA והולכת כזה עם מבט של OMG ו WTF על הפנים אני הייתי כל כך שמחה!!! כאילו אני יודעת שלא הייתי צכה כי אני אוהבת את מאק באופן עקרוני אבל ראיתי את זה ישר אחרי שראיתי את ATW2 ובפריוויו יש את הנשיקה עם ווב מATW1 ואני פשוט כעסתי עליה, ואח"כ היה את כל ה"on top" סטאף ואני הייתי כל כך שמחה כשראיתי את מבט האימה על הפנים שלה!! התחלתי לצעוק כזה- הא הא הא מגיע לך!! הא הא!! חחחחח אבל אז בAMLC היא הוכיחה כמה היא אוהבת אותו וכמה הוא חשוב לה כשהיא באה להעיד לטובתו בשימוע בנוגע למאטי....היו לה דמעות בעיניים כשהיא דיברה בבית משפט והיא כמעט הודתה שהיא אוהבת אותו...גררר ואז בא הקטע עם IHADWW גררר... אוקייי קישקשתי המון * ** *** **** ***** ****** ******* ****** ***** **** *** ** *

Nushi G

New member
נכון?!?!?! זה פשוט עצום!!!!

לא צחקתי ככה ממשהו כבר הרבה זמן!!!

shipper heart

New member
אני יודעת...אני פשוט נשפכתי אתמול..

וגם היום האמת כל הזמן בבצפר חשבתי על זה... ווואייייי איזה שווה הארם בתור רודף?! וווייייי איך מתאים לו!! חחחח הוא מ-ה ז-ה גריפינדור חח

Nushi G

New member
ואני הסתובבתי אתמול עם חיוך דבילי

מרוח על הפנים, ואף אחד לא הבין למה אני מתפוצצת מצחוק כל הזמן...

למעלה