מצאתי תחפושת!

מצאתי תחפושת!

יש לנו מסיבה היום בערב והנושא הוא........הוליווד! התלבטתי אם ללכת, ובסוף החלטתי שגם לחבר שלי מגיע קצת יחס...אז נלך יחד! אז חשבתי וחשבתי ומצאתי! אני מתחפשת לקאובויית! (יש לי חסכים מהילדות....) אני אלבש גינס וחולצה משובצת עם מגפיים, אעשה שתי צמות (יש לי שיער ארוך עד התחת) עם בנדנה. ולתוספת - כוכב של שריף. צריך שיהיה כאן סדר! ואני אדאג לכך במסגרת תפקידי כאשת חוק! שלכם תמיד, גם עם תחפושת... מאיה ******************** ובאותה הזדמנות, בואו ונעשה מסדר תחפושות: כל אחד ואחת יספר למה הוא התחפש או יתחפש. אני מחכה לתגובות....

עופרי-

New member
אני לא יכולה להתחפש השנה

אתמול הייתי מוזמנת לשלוש מסיבות והלכתי לנוח בשש בערב, כדי שאצבור כוח ללילה. קמתי בבוקר מוקדם...ישר לעבודה. אוףףףף!!! ורק רציתי להוסיף ולומר שאת ממלאה תפקידך מצוין. את מנהלת נפלאה. באמת. יחד עם ניבי.

ממממ....

אפשר לענות למה הייתי אמורה להיתחפש?.. כי אני לא מתכוונת להגיע למסיבה.. מישהי (אמא שלי) הורידה לי את המצב רוח באופן טוטאלי.. עד שהיה לי.... אוף! אז ככה... התכוונתי להיתחפש לדורוטי אבל מכיוון שאני דבה ואני לא נכנסת לשימלה (זה שזה של ילדה מכיתה ב` יש השפעה?) אז.....שיניתי את יעודי... ואני מתחפשת לשודדת ים... או יותר נכון הייתי אמורה להיתחפש.. לידע כללי. עדנה מבואסת קשות.

feelin^lost

New member
אמנם קצת נדוש...

סתם לא רציתי להיות משהו מוגדר... אז קניתי מסיכה חביבה עם המון המון נוצות (כמו אלו של הנשפים משנת תרפפו) וגם דאגתי לצעיף נוצות נחמד (טוב יש שיגידו שזה נשמע צפונבוני למדי...) ובגדים שחורים...וזהו... שבת``ש לכולם תאכלו אוזני המן!

למעלה