מצאתי שם למרתון..

בעז כהן

New member
מצאתי שם למרתון..

חושבני שהשם הכי מתאים למרתון בהדרכתי ייקרא:"מרתון החברים"! ב"חברים" כוונתי למדריכים עמיתים ויוצרים אורחים, לרוקדים-שרוקדים בחוג שלי,וגם רוקדים שרוקדים בחוגים אחרים.הרי לפני הכל, כולנו חברים,על אף המתחים, התחרות וההשמצות. "מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב"! מה דעתכם??? בבקשה זקוק גם לחוות דעתכם לרעיון שהובע בפניי על ידי חבר:באמצע המרתון לעשות הפסקה קלה לטובת שירה בציבור...משהו בסגנון של פעם. המשך שבוע נעים....לרוקדים בארץ ובחו"ל ולמדריך ההוא, שם ביפן הרחוקה.

עוד רעיון לבעז......

הנה רעיון לשם למרתון של בעז : "חברים - יש רק באגד". ועכשיו ברצינות : אני מציעה את השם : "בעז והחברים" - שם פשוט וקליט. יש בו שלוב של שם בעל המרתון עם ריקוד הדגל שחיבר. יפה, לא ? הרעיון על סמך להקתו המיתולוגית של עוזי פוקס "עוזי והסגנונות" שתפס יפה בזמנו. בכל מקרה עם שם, בלי שם. שיהייה בהצלחה במרתון. מירי.

בעז כהן

New member
תודה לכם חברים, אבל

אחרי התלבטות-ומבט בשמי ירושלים הבוקר,ובעצים ליד ביתי, הגעתי למסקנה שהשם הכי מתאים:"סתיו לבן".כמאמר השיר :"הנה יורד הסתיו..."

לבועז - שיפוץ כבד

אולי תשנה את השם - מי יודע איך יהיה המרתון. אני מציע לנגב את הדמעות זה רק בצחוק . מאחל לך הצלחה וכל טוב

בעז - שם יפה בחרת למרתון שלך

ולי יש משום מה סנטימנטים מיוחדים אליו...

לא השם הוא החשוב כי אם התוכן

בועז ידידי ראשית בהצלחה במרתון שאתה מקיים בנצר סירני, בוא אלי להרקדה ביום שלישי או במוצ"ש להיכל הספורט בראשל"צ ואני אפרסם את המרתון. לגבי בחירת שם למרתון: זה גימיק חמוד ולגיטימי, אך התוכן הוא החשוב ולא השם. אם תתפתח אוירה טובה ויצא שם טוב למרתון אתה יכול לקרא לו גם "הורה ברצלונה" או לרקוד בכיף או עד אור הבוקר, או "בנצר סירני הורה אהבה" זה ממש לא משנה. למימונה שאני מקיים מידי שנה קראתי "הורה מימונה" ובהמשך "הורה תרבחו ותסעדו" או "הורה זככרט (לו לו לו לו)", אנשים באים כי הם נהנים. כדאי שתדע שאני מקיים בכל שבת ראשונה של תחילת החודש מרתון ריקודי עם בהיכל הספורט של קיבוץ גבעת ברנר, המרתון הראשון יתקיים ביום שישי הקרוב 8.11.02 החל משעה 22:00, אתה כמובן מוזמן. ושוב בהצלחה.

בעז כהן

New member
שמעון ידידי

תודה על התייחסותך ופירגונך.מבטיח להגיע למרתון ולהלהיב, כדרכי.כמו כן אודיע הערב על המרתון שלך ביום שישי.אז שיהיה בהצלחה-לשנינו.

קורין1

New member
השם מתאים מאוד, מקווה שגם האוירה...

תהיה כזאת..... מאחלת לך המון הצלחה מכל ה-
דרך אגב מתי מתחיל המרתון הראשון?

sharls

New member
הצעה שלי לשם המרתון

היי בועז מאוד נחמד מצידך שבאת לחוג של קובי בלוד הכנסת רוח חייה בחוג יש לי כמה שמות למרתון 1. הרוקדים ברינה 2.שמחה במעגל 3.רוקדים בשישי בהצלחה בועז

למעלה