מצאתי פאלם 3 com

oneill1

New member
פאלם

או קיי אנשים יקרים שלי הבנתי את המסר נראה לי שיש לי כאן עסק עם אנשים הגונים , ולך קולונל אני אפילו לא יודע להפעיל את הפאלם , הדלקתי אותו ויש כמה סימנים של בית וזכוכית מגדלת כשאני לוחץ על הסמל בית יש סימולים של ספר טלפונים אבל הוא ריק

avivgr

New member
שמע חבר

אין לי בעיה עם זה שאתה משאיר את זה אצלך. אני לפחות לא בא להטיף לך מוסר או לחנך אותך. אתה פועל לפי החינוך שלך. אני בטוח שחשבת מה לעשות והחלטת את ההחלטה שאתה שלם איתה. אין לי בעיה. אתה יכול לשאול שאלות חופשי כמו כל חבר אחר מצידי.... אביב

oneill1

New member
תודה חבר

תודה רבה על התמיכה כל חברי הפורום הזה חושבים שגנבתי את הפאלם? אני לא רוצה להשאיר אותו על מצפוני הפלאם נמצא בתאריך 14/9/01 במסעדה בשם ספגטים מי שיתן סימנים ויוכיח לי שהפאלם שלו אחזיר לא ברצון

avivgr

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחח "אחזיר לא ברצון"!!!! זה אמור להיות אחזיר לו ברצון..... הדו משמעות הזו נשמעת נורא.... אביב

yossi_gu

New member
חשבת לצלצל למסעדה ולשאול אם

מישהו שכח, איבד, חיפש ...............

avivgr

New member
תתקשר למסעדה דבר ראשון

דבר שני... תקנה פאלם. ותצטרף לקהילה שלנו! אביב

אוניל, הפכתי להיות חשדן בעקבות כמה

טראומות שעברתי בפורום בגלל כל מיני מתחזים. אז: 1. אני חושד שכל הסיפור הוא פיברוק אחד גדול. 2. קראתי את וידויך ופרץ דמעות בלתי נשלט שטף את עיני מלווה בהתרגשות עזה 3. אם כל הסיפור נכון אז יישר כוח ופעל ברוח ההצעות שהועלו: טלפון למסעדה, מסירת הפאלם למשטרה וכו´ אחרת, הקולונל (מיסטר K), ראש צוות סיכול פעולות עוינות בעורף האוייב של הפורום, יפעל!!! ראה הוזהרת!

e-magine

New member
אם הפאלם הוא של כלנית

יכול להיות שעדין יש לו מדבקה עם מספר שרות וניתן לזהות את הבעלים דרך כלנית.

oniell, אני אעזור לך ...

תשאיר לי טלפון שלך ... אני כבר אדאג לעזור לך בדרך שלי. The Colonel

kenderkin

New member
אתה לא מתבייש? ../images/Emo46.gif

צור איתי קשר ואנחה אותך כיצד ניתן למצוא את הבעלים!!! תעשה את הדבר הנכן ותאמין לי שזה רק יעשה לך טוב על הנשמה... רואי.

חברים יקרים, רק עתה הגעתי, ומה אומר

לכם אני גאה בכם! אדם יש להחליף את שם הפורום לפורום אמא תרזה. קולונל, מנעימת דבריך הבנתי שאתה עומד לנקוט בפעולת חישוף, יירוט, זיהוי וחיסול האובייקט הלא מוסרי.....

yoavs

New member
לאור כל האמור לע"יל

יתכן? ולא ראית, לא שמעת, לא ידעת ושוב רק יתכן אז עכשיו בטוח שאתה יודע מה הדבר הנכון לעשות. אז לטובת בעל האבידה ובעיקר לטובתך האישית תעשה את כל שביכולתך להחזיר את הפאלם לבעליו

למעלה