מצאתי עוד אספן סביבונים!

beni165

New member
פוליטיקאים

אני חושב שיש הרבה פוליטיקאים אספנים (אני מקווה שזה לא אומר עליינו כלום...) למשל: טדי קולק אוסף יינות אהוד אולמרט אוסף עטים (אני חושב שגם ביבי וברק אבל אני לא בטוח) זה מי שאני זוכר כרגע.

beni165

New member
ועוד אחת

לפני שנתיים בערך הציגו אוסף סביבונים במוזיאון בקיבוץ נחשולים. האוסף היה של דינה קליין, אולי אפשר ליצור איתה קשר דרך המוזיאון.

rachelea

New member
אספני סביבונים

בנוסף לשני האספנים שצויינו לעיל יש עוד כמה. אברום בורג אוסף סביבוני עץ בלבד. לדינה קאהן, חברת קיבוץ נחשולים יש תערוכה מדי חנוכה במזגגה שבקיבוץ. ביקור בתערוכה מומלץ בכל לב. גם לכאלה שאינם אספני סביבונים בפרט ואספנים בכלל. ידוע לי שנעשה בעבר להיפגש עם בורג בנושא תחביבו אך לא היתה הענות. ולגבי שבלונת הסביבון לעוגה, באמת פריט מעניין.

מה זה לא היתה הענות -

נפרוץ אליו הביתה, נקשור אותו לכסא, נציב שמירה סביב, ונאיים שנשרוף כל פעם סביבון אחד, אם הוא לא יספר לנו עליהם... ברצינות - אם תרצי, אפעיל קשרים.

astrok

New member
נכנסתי,

ונגררתי ישר להסתכל על הפורום שלנו ביולי. איך הכל היה שונה, עם קוינקולקטור, רוזן שהיה יותר פעיל, ורחל החדשה, וכשעוד לא ידענו שגלעד לא אוסף בולים... וזה לא היה כל-כך מזמן!!! תמיר.

תנסה להגדיר את ההבדלים,

ותגיד: מה יותר טוב ומה פחות טוב? כל ביקורת תתקבל בברכה, כי רק כך נצליח לשפר.

astrok

New member
באופן אישי...

היום אני חושב שהודות לניהול המצויין שלך הפורום השתפר, וגם יש לנו 2 מפגשי פורום תוך חודש (ב- 9.9 שהיה מצויין, ובסוכות), דבר שלא היה אז, אבל אז היו יותר חידות, פעילויות פורומיות וכו', והיה גם משהו שאני לא יודע להגדיר, שנמוג עם בריחתם של powo וקוינקולקטור, והורדת הפרופיל של רוזן. אבל היום אני מרגיש יותר "בבית". כן ירבו מנהלי פורומים כמוך!!!!!! תמיר.

או קיי-

תודה על המחמאה, אבל לא לזה התכוונתי. אברהם ורן לדעתי בחו"ל שניהם, הם לא ברחו. רוזן נמצא, ומעת לעת שומעים אותו. הצטרפו הרבה משתתפים חדשים, בעלי תחומי איסוף נוספים. הרגשת הביתיות היא, לדעתי, פועל יוצא של הכרות טובה יותר עם המשתתפים, שנבנית עם הזמן. לעניין החידות (ולא הצלחתי להזכר בפעילויות פורומיות אחרות) - אתה צודק שהן נעלמו, אבל זה כבר עניין של המשתתפים - הרי כל אחד יכול להעלות חידה, או שאלה או נושא לדיון, ולא רק לשאול "מי רוצה להתחלף ב...". לצערי, וכנראה גם לצערך, זה לא קורה מספיק. אני בטוח שגל, למשל, יכול לחוד לנו חידות. גם שי, בני, דורון, קראוזה, ירון, איציק, גלעד - כולם יכולים להמציא חידות מתוך האוספים שלהם. גלעד למשל יכול להעלות כרטיס ביקור מעניין שאין בו פרוט, ולתת לנו לנחש מה מקצועו של האיש. איציק יכול לשאול חידה על מכונית מעניינת, ורותם יכול בוודאי לחוד חידות הקשורות למשקאות האלכוהוליים. ואגב, גם אתה! איזה עוד פעילויות? תן רעיונות, ונקדם. כמו עם הגלריה המשותפת, והגלריות בכלל, והסקרים, ומאמרים, ורשימת הספריה הוירטואלית - בסך הכל יש כאן פעילות לא קטנה!

האוסף של אברום בורג יהיה בתערוכה

במוזיאון! יש לו 2,500 סביבונים, וכנראה כולם מעץ...

ליילנד

New member
../images/Emo103.gifהייתי בטוחה שזה ידוע

זה הוזכר כמה פעמים בטלויזיה והוא אפילו הביא "סביבונים נציגים" אם אני לא טועה הוא דיבר על סביבוני עץ.

למעלה