מצאתי עבודה

ריטה1

New member
מצאתי עבודה

שבועיים אני בבית, בהחלט הישג לא נורמאלי, והם רוצים שאתחיל ביום ראשון הקרוב. מצאתי עבודה במרחק של 20-30 דק' נסיעה, אותו סוג של עבודה שעשיתי קודם. חברה תעשייתית כמו קודם, אבל חברה גדולה, ציבורית שנסחרת בבורסה. העבודה היא בשני אתרים, ככה שחצי שבוע אני במקום אחד, וחצי שבוע במקום אחר. משכורת יותר גבוהה מהקודם, ונראה שגם תנאים יותר טובים. והכי קטע, שפתאום מתקשר אלי חבר, שעובד בחברה ביוטכנולוגית ליד הבית שלי, ומספר לי שהתפנתה המשרה שדיברנו עליה כבר לפני שנה, ומאז הוא מנסה לסדר לי אותה, ושבטח יזמנו אותי בימים הקרובים לראיון, ולפי הפרומושן שהוא עשה לי, נראה שיש לי סיכוי טוב לקבל אותה. למרות שנראה על אף התנאים המעולים בחברה, העבודה תהיה קצת יותר משעממת, ולגמרי בסלואו מושן, ואני ג'ינג'ית שצריכה אקשן.(נו באמת אני מחפשת אקשן בהנה"ח). - אני עוד מקבלת משכורת ממקום העבודה שממנו פוטרתי, עד סוף אוגוסט- אז בכלל צריך לראות מה עושים כדי לא לשלם יותר מדי מס הכנסה. בקיצור צרות טובות לא? אני אמורה להחזיר להם מחר בבוקר את החוזה חתום (לקחתי אותו הביתה), ואני לא יודעת מה אני אעשה אם יתקשרו אלי מהביוטכנולוגיות, מי החמור שמסוגל להגיד לא למקום כזה? במיוחד שזה משהו שאני מממתינה לו כבר המון זמן. אין לי מושג מה אני הולכת לעשות. מן הסתם אני אחתום על חוזה, כי טובה ציפור אחת ביד, אבל אין לי מושג מה אני אעשה במידה ויזמנו אותי למקום השני.

דינהלה1

New member
מזל טוב על החדשות הטובות

אני אומרת תתחילי במקום הראשון ותראי מה קורה. מניסיון יש הפתעות בחיים הרבה פעמים מה שרואים מבחוץ לא רואים מבפנים. אם יזמנו אותך לראיון מהמקום השני תלכי ותתרשמי. אולי בכלל לא יראה לך וחוץ מזה אף אחד לא מבטיח שתתקבלי. בהצלחה

ר ע נ נ ה

New member
כל הכבוד!

מעולה שמצאת עבודה כל כך מהר, הכל לטובה. תעדכני מה קורה. לגביי המקום השני תלכי תשמעי, לא מזיק לשמוע מה יש להם להציע, להתפטר תמיד אפשר...

למעלה