MissUnKnown
New member
מצאתי נושא לדיון!!!!
רגעים עם החבר הכי טוב שלכם...ספרו לנו... טוב אני יספר לך את הקטעים המובחרים שלי ושל יהלי... שתינו הולכות לקולנע לראות את ג'ון קיו...לפני כן קנינו גלידה...אז כמובן שאסור לכנס עם גלידה לקולנוע...אז שתינו עומדות בכניסה...עם גלידה...פתאום מתחיל לדבר עם יהלי הכרטיסן, הוא שאול אותנו לאיזה סרט אנחנו הולגת אז אמרנו לו, אחרי זה הוא מסכל על יהלי...ואומר לה כזה...וואי תיק יפה יש לך...אז היא אורמת תודה...מאיפה הוא ...היא עונה גולף עונה שעברה...באותו שלב אני כבר התפקעתי מצחוק...בויהלי גם...והוא לא מבין שום דבר...בכול מקרה הנסיון האחרון שלו היה בכמה את מוכרת את התיק??? ואני ויהלי ממשיכות לצחוק...אחרי זה, זאת נהייה אחת הבדיחות הפרטיות שלנו
מה עוד קרה...בקולנוע...כול מי שבא לראות סרט ולצערו אני ויהלי נמצאות איתו בעולם...סובל משתי משוגעות...אשר צוחקות בקטעים הכי דרמטים וכני מפחידים והמקומות הכי לא נכונים לצחוק.... לפני מחנה ט' הארחון בתנועה... הצלחנו לשכנע את ארז (קומונר) שהם יבוא לאסוף אותנו מהכביש הראשי ליד הישבו שלנו לשם שינוי...אז אני ויהלי עומדות ליד התחנת האוטובוס...אבל התברר לנו שאנחנו צירכות לעבור את הכביש... איך עוברים את כביש 4 בלי להדרס??? מבצע קשה בכול מקרה אנחנו חוצות את הכביש אבל מרוב התנופה שהייתה ליהלי ולתיק שלה...היא מחליקה ונופלת על שני פרקי היד שלה...בכול מקרה מתחיל לרד לה דם...זה היה נירא כול כך מצחיק כאילו היא ניסתה התאבד ולא הלך לה...אחרי זה שסיפרתי לאנשים שהיא נסיה להתאבד הם האמינו לי
מה יש לכם לספר?? ומזל טוב למי שהגיע עד הסוף 
רגעים עם החבר הכי טוב שלכם...ספרו לנו... טוב אני יספר לך את הקטעים המובחרים שלי ושל יהלי... שתינו הולכות לקולנע לראות את ג'ון קיו...לפני כן קנינו גלידה...אז כמובן שאסור לכנס עם גלידה לקולנוע...אז שתינו עומדות בכניסה...עם גלידה...פתאום מתחיל לדבר עם יהלי הכרטיסן, הוא שאול אותנו לאיזה סרט אנחנו הולגת אז אמרנו לו, אחרי זה הוא מסכל על יהלי...ואומר לה כזה...וואי תיק יפה יש לך...אז היא אורמת תודה...מאיפה הוא ...היא עונה גולף עונה שעברה...באותו שלב אני כבר התפקעתי מצחוק...בויהלי גם...והוא לא מבין שום דבר...בכול מקרה הנסיון האחרון שלו היה בכמה את מוכרת את התיק??? ואני ויהלי ממשיכות לצחוק...אחרי זה, זאת נהייה אחת הבדיחות הפרטיות שלנו