מצאתי נושא לדיון!!!!

MissUnKnown

New member
מצאתי נושא לדיון!!!!

רגעים עם החבר הכי טוב שלכם...ספרו לנו... טוב אני יספר לך את הקטעים המובחרים שלי ושל יהלי... שתינו הולכות לקולנע לראות את ג'ון קיו...לפני כן קנינו גלידה...אז כמובן שאסור לכנס עם גלידה לקולנוע...אז שתינו עומדות בכניסה...עם גלידה...פתאום מתחיל לדבר עם יהלי הכרטיסן, הוא שאול אותנו לאיזה סרט אנחנו הולגת אז אמרנו לו, אחרי זה הוא מסכל על יהלי...ואומר לה כזה...וואי תיק יפה יש לך...אז היא אורמת תודה...מאיפה הוא ...היא עונה גולף עונה שעברה...באותו שלב אני כבר התפקעתי מצחוק...בויהלי גם...והוא לא מבין שום דבר...בכול מקרה הנסיון האחרון שלו היה בכמה את מוכרת את התיק??? ואני ויהלי ממשיכות לצחוק...אחרי זה, זאת נהייה אחת הבדיחות הפרטיות שלנו :) מה עוד קרה...בקולנוע...כול מי שבא לראות סרט ולצערו אני ויהלי נמצאות איתו בעולם...סובל משתי משוגעות...אשר צוחקות בקטעים הכי דרמטים וכני מפחידים והמקומות הכי לא נכונים לצחוק.... לפני מחנה ט' הארחון בתנועה... הצלחנו לשכנע את ארז (קומונר) שהם יבוא לאסוף אותנו מהכביש הראשי ליד הישבו שלנו לשם שינוי...אז אני ויהלי עומדות ליד התחנת האוטובוס...אבל התברר לנו שאנחנו צירכות לעבור את הכביש... איך עוברים את כביש 4 בלי להדרס??? מבצע קשה בכול מקרה אנחנו חוצות את הכביש אבל מרוב התנופה שהייתה ליהלי ולתיק שלה...היא מחליקה ונופלת על שני פרקי היד שלה...בכול מקרה מתחיל לרד לה דם...זה היה נירא כול כך מצחיק כאילו היא ניסתה התאבד ולא הלך לה...אחרי זה שסיפרתי לאנשים שהיא נסיה להתאבד הם האמינו לי
מה יש לכם לספר?? ומזל טוב למי שהגיע עד הסוף :)

sivani

New member
טחחחחחחחחחחחח הרגת אותי! ../images/Emo6.gif

יא כמה זמן לא ראיתי את יהל...מה איתה?
חחח אין לי כ-א-ל-ה קטעים מצחיקים...

MissUnKnown

New member
יש עוד מלא מקרים שלי ושל יהלי

כול פעם שעשינו משהו ביחד...חחח שזה בעצם כול השנתיים האחרונות... אממ יהלי בסדר היא לומדת בויצו...מגמת מחול...וחוץ מזה אין עוד הרבה מה לספר...היא כבר לא כול כך בתנועה...

EROTOMANIA

New member
........................

רגעים עם החברה הכי טובה?.. הא.. רגעים מצחיקים, משמחים, עצובים, מרגשים? משהו?

אושרה1

New member
אוי לי ולחברה טובה שלי הייתה פאדיחה

בס"ד נוראית. היינו בערך כיתה ד,ה והלכנו לסופרפארם סתם בשביל לשים בשמים. נכנסנו והרחנו התחלנו לבדוק ואז המוכרת באה כזה ואמרת: לעזור לכם? אנחנו כזה: לא אנחנו רק בודקות היא: אתן תיקנו? אנחנו: נמליץ לאמא שלנו ואז(שקר נוראי) ואז היא כזה: למה אתם במחלקה של הגברים? חחחח ומאז יש לי טראומה נורא אושרה

MissUnKnown

New member
qqqqqqq

סתם קטעים עם החברים שלך... מה שבא לך לספר לנו... אבל קים היד לא נחשבת בתור חבר

EROTOMANIA

New member
.........

אה, באמת?.. חבל... כי אני והיד עברנו הרבה ביחד... בכל מקרה, נפגשתי עם 4 החברות הכי טובות שלי (באותה תקופה) ל"פולחן חזיות"... והיו מלא קטעים... אכלנו דברים משמינים ביחד... הצטלמנו חצי ערומות.... היה ממש ממש ממש מצחיק... זה היה ערב רק שלנו... ועשינו שיחות נפש..... אוף... אני מתגעגעת לזה...

MissUnKnown

New member
נשמע כייף...

בזה שאמרת שיחות נפש.... לי היה רק בן אדם אחד שהיו לי איתו שיחות נפש... אנחנו כול כך שונות... בכול דבר שקיים... אבל היו לנו את השיחות הנפש הכי טובות... חוץ מזה שיש לה צוואר כוסי..הוא שווה נשיכה...חחח עוד נשיכה יותר נכון

sivani

New member
איכס ../images/Emo5.gif

כרגע הגיע השלב שאני מתחילה להיגעל..

EROTOMANIA

New member
......

אבל .. לא דיברנו על נקבות עם וויברטור... וגם לי זה לא עושה את זה...... זה מה שקורה שאת סטרייטית, לא?

למעלה