מצאתי משחק נחמד ...

מצאתי משחק נחמד ...

תיכנסו אליו ממכר יחסית לא מצריך הרבה זמן אם אתה רוצה לעשות דברים אחרים ויש לו הרבה דברים דומים לטרוויאן |לינק|http://www.izra.co.il/register.php?ref=10820|סלינק| הנה המשחק בכ מקרה תירשמו זה אחלה משחק ולכל מי שתוהה אפשר בקלות ליהיות חזק במשחק למי שה יה בטרוויאן כי זה כ"כ הרבה יותר קל !

תומר88

New member
העתקה של טרוויאן-

למי שלא נכנס, לפניכם רק רשימת מושגים קצרה מהמשחק שראיתי בדקה וחצי שנכנסתי- גיבור, גזע (מקביל לשבט בטרוויאן), היכל התהילה, מכרה, שדות... בטח יש עוד שלא הבחנתי בהם. והם עוד מעזים להתפאר בזכויות היוצרים. טרוויאן שולתתת!!!!!!!111
שבת שלום לכולם

אבל הוא יצא לפני טרביאן

רק רציתי לתת לכם עוד משחק בזמן שטרביאן משדרג איזה משהו וכולנו יודעים איזה מעצבן זה כשאין לך מה לעשות ואתה צריך לחכות 7 שעות עד שהשדה יבול משתדרג כל מי שאוהב טרביאן יאהב גם את זה .... חוץ מזה שיש חבילת גרפיקה של זה בטרוויאן... עדין יש הרבה דברים שונים : ההתקפה לא לוקחת זמן אתה יכול להפקיד עד 75% מהכמות שלך ביום להגנה (לא כמו נקיק שלא מספיק לכלום עם 21000 משאבים ) יש חנות וקניית נשקים (בשונה מנפחייה ונשקייה שבה אפש לשדרג )פה אפשר לקנות במשאבים שונים לקנות הגנה והתקפה לכל החיילים והם לא תמיד מתים! היכולות ההגנתיות וההתקפיות הן גם ע"פ שידרוגים של חומה ושל יכלות טקטיות קרביות בקיצור אחלה משחק אני ממליץ בחום ....

הבעיה שהוא מתאפס בלי סוף

ולפני שאתה מספיק להתחזק השרת מתאפס(יותר מטרוויאן) וגם הבריתות יותר מדי חשובות שם בקיצור משחק ממש ממש ממש ממש ממש גרוע!!!

מה זאת אומרת מתאפס?

אתה מתכוון כל חצי שעה? זה כדי לתת לך את המשאבים ואת התורים שלך .... האיפוס הוא כל 150 ימים אם אני לא טועה ככה שאתה יכול להגיע למקום ראשון כל פעם רק תיהיה חכם ... זה טוב כי אין כבר מה לעשות אחרי כ"כ הרבה זמן במשחק הזה ככה כל פעם אתה מנסה את עצמך מחדש עם גזע אחר

2 דברים

1)150 יום זה קצת.... 2)זה נראה לי פחות או ששינו את זה וחוץ מזה הבריתות יותר מדי דומיננטיות במשחק הזה

napo היחיד

New member
משחק חמוד

שיחקתי בו לפני 3 שנים הייתי מקום 3 הכי טוב להיות האלפים. משחק אבל משעמם אחרי הרבה זמן.

אתה יכול להרשם דרכי?

כדי שאני יקבל תורות ומנה אני רוצה לחסוך ולעשות כמה ימים בלי שיתקיפו אותי עם מגן ואז אני יעשה מלא זהב

napo היחיד

New member
נרשמתי ואיכס

שינו את כל האתר לגמריי ממש מכוער ולא נוח עשו אותו פעם היה כיף לשחק עכשיו זה מסובך עד שאתה מגיע לכל דבר בתפריט.

אולי אל תאמר את זה?

אתה יכול לומר שאתה לא אוהב את המשחק אבל אני צריך הירשמויות וככה אני בחיים לא יצליח להגיע לזה עד שכבר יגמר לי הזהב...

למעלה