מצאתי כלב נפלא

its moi

New member
מצאתי כלב נפלא

מחר אני הולך לוטרינר לבדוק אם יש לו שבב. אחלו לי שהבעלים הקודמים לא רוצים אותו!!!

yifati XD

New member
ממ לא נאחל...

עדיף שהכלב יחזור למשפחתו הקודם (ונקווה שהאוהבת) ואתה תיקח כלב מאחת העמותות, ואז שני כלבי ינצלו! אה אה איך אני?? מחשבה חכמה לא? ../images/Emo3.gif

its moi

New member
אני מאמין שזה מה שיקרה.

ואכן זה לטובה - אבל לי יהיה עצוב להפרד מ"שמיל" "שלומית" "לקס" "בוש"... או איך שלא קוראים לו

its moi

New member
אני חושב שאני מגנט לכלבים במצוקה

הראשון: אדי (אדיפוס). מצאתי כלב פצוע לצד הכביש. לקחתי אותו לבי"ח וטרינרי ונאלצתי להתחייב לשלם על האישפוז ולקחת אותו אח"כ. אח"כ חיפשתי לו בית. השני: לא זוכר את השם. ביום שבת אחד - בחוף הים היה כלב שהתנהג מוזר ובחורה בהסטריה. הכלב נפל ממצוק, והרכב של הבחורה לא התניע. הסעתי אותם לוטרינר. פגשתי אותו אחרי שנה. הכלב דפק רציני את ארבעת המפרקים התחתונים ועבר ניתוחים . הוא הולך קצת מוזר, אבל הוא שמח ומסתדר נפלא. השלישי: ליטפתי איזה כלב ברחוב, במשך חצי שעה לא בא אף אחד לחפש אותו. לקחתי אותו הביתה. יום אח"כ איתרתי את הבעלים שאפילו לא שמו לב שהוא נעדר, וגם לא אמרו תודה. והרביעי: זה. שעקב אחרי במשך 40 דק' עד שהגענו הביתה.

its moi

New member
זה לא אני

זה הם שמוצאים אותי. אגב הוחלט שאם הוא נשאר אצלי שמו בישראל..... "שניצל"

goolo123

New member
איזה כלב זה?היכן מצאת? אם אתה נתקל בקשיים

באיתור ע"פ השבב,אז תיצור קשר ואוכל לעזור. כל הכבוד לך.

its moi

New member
אז סיפור שהיה כך היה

אתמול, מיד כשהגעתי הביתה התקשרתי למוקד 106 של העיריה ודיווחתי על המציאה. (וגם שאלתי איפה אפשר לאתר בעלים ע"פ השבב). היום בבוקר התקשרו אליי ממוקד העירייה וקישרו ביני לבין אבא של נחום. אבא של נחום ניתן סימנים מזהים ודאגנו לאיחוד משפחות. מסתבר שנחום גר די קרוב למקום שבו מצאתי אותו ומישהו לא סגר דלת. בבית יש לו גינה- וזה טוב מאוד. אצלי דירה קטנטונת- ובכלל, בעלת הבית תבעט אותי החוצה אם היא תדע שהכנסתי כלב הביתה..... ובכל אופן, אני אתגעגע למלקק הפנים הזה.

nrsl

New member
אם אתה מתגעגע, אז יאללה לאמץ כלב משלך ../images/Emo8.gif

its moi

New member
הלוואי

אבל קודם אני צריך להיות בטוח שאני אוכל לעמוד בהוצאות, ושבעלת הבית תסכים. אין סיכוי שהיא תסכים לגור, או לכלב רועש- ואני פוחד שאם הכלב יתגלה כנבחן אני אאלץ לחפש דירה.

its moi

New member
הייתי שמח

אבל בעלת הבית שלי לא מרשה לי להכניס חיות....גם אם היא תדע על נחום היא תזעף.

למעלה