מצאתי חמוס

metgh

New member
מצאתי חמוס

ההודעה מתחלקת לשתיים 1 כל מי שיודע על מישהו שנעלם לו אחד כזה באזור פת צרו קשר בפרטי כמובן צריך לדעת באיזה אזור הוא נעלם 2 מה נותנים לחייה החמודה הזו לאכול??? תודה

skarlet ohara

New member
בוקר טוב, פת זה בירושלים?

חמוס הוא חיה טורפת ולא מהמכרסמים ועל כן יש לתת לו אוכל איכותי לחתולים (כמו רויאל קאנין בייבי קט למשל), אני מבינה שהוא ברשותך רק זמנית, על כן אני מציעה לך להשיג משכן/ חבר אוכל לחתולים- אפילו כל אוכל שהוא, לימים הקרובים כדי שלא יגווע ברעב. אשמח לפרטים נוספים עליך ועל החמוס, אם זה בירושלים נוכל לגייס חברים שיעזרו לטפל בו עד שיימצא לו מקום. אם אתה בירושלים- שלח/י מסר ואעביר לך את הטלפון שלי. ורק שתשדע/י שחמוס דורש השגחה צמודה ושהייה במקום מוגן ללא חורים (שלא יוכל להיכנס אל מאחורי המקרר וכו), וצריך להשגיח עליו, בייחוד מאחר ואת/ה לא מכיר/ה אותו. אתה בטוח שזה חמוס? וצור קשר. עמית

metgh

New member
פת=פתח תקווה

ולחלוטין אני בטוח או שיש לי עכבר ממש ארוך בבית(בלי לפגוע)

skarlet ohara

New member
זה בסדר, מקווה שאני בעצמי לא פגעתי.

טוב פתח תקווה זה כבר בעייתי בשבילי. אבל כמו שאמרתי, אוכל לחתולים זה מה שהוא צריך, בפירוש לא לכלבים למשל. שותה מים, מבחינת ירקות- אל תתן לו, בכלל בשלב זה. הייתי מציעה לך לתלות שלטים של נמצא חמוס, אם אתה ממש רוצה לעזור... וןתשגיח עליו, שלא יטפס על מיטות, שולחנות, שלא יגיע לחלון, הם מחבלים אלה....

Twinsen2005

New member
חחחח הרגת אותי...

"או שיש לי עכבר ממש ארוך בבית" חחחחחח שיהיה לך בהצלחה, סביר להניח שהחמוס כרגע עוד בהלם קצת מהסיטואציה שבה הוא נמצא אז אני הייתי ממליץ לשמור אותו במקום יחסים מבודד בבית ולא במקום שעוברים בו אנשים וכאלה. שיהיה לו נוח ופחות מלחיץ.

metgh

New member
ראיתי ותודה לכולכם

כרגע אני משאיר אותו אצלי יש לי כלוב שדי מתאים (ענק) ועקבתי אחרי ההוראות שלכם בפורום גם אוכל קניתי אני פשוט מחכה אולי הבעלים שלו יצוץ כי אנחנו אזור די קטן לגדל אותו אני לא יוכל זה בטוח אני יחכה יומים אם לא יהיה חדש אני יצור איתך קשר(WTR)

WTR

New member
נשמח לשמוע עדכון.. מה שלום השורד?

האם הלכת איתו לויטרינר?

metgh

New member
עדכון

אישתי לא נותנת לי לשלוח את החמוס לדרכו אבל גם לא מרשה להכניס אותו הביתה(או שהיה מסתובבת עם מטפחת על האף במשך 24 שעות לאחר שהברחתי אותו פנימה
לכן נבנה לו כלוב ענק (לפחות נראה לי ענק) לאחר שלב הבניה די נתקעתי ואני לא יודע מה להוסיף בכלוב הצעות יתקבלו בברכה (קורל תקנאי)

skarlet ohara

New member
כל הכבוד ו- וולקאם לקהילתנו!!!

אתה מוזמן לרבוץ ולשרוץ פה כמו כולנו... ואתה מוזמן למפגש הפורום הבא שיתקיים מתישהו... :)

למעלה