מצאתי ונירגעתי

שמחתי

כאתר זה אפשר לבלות שעות. להכנס לפורום לותצים צלמית עם אנשים ניפתח חלון לוחצים על PREVIEW ניפתח חלון יש ריבוע קטן צריך לסמן ושוב ללחוץ START PREVIEW ניפתח חלון ושוב ללחוץ ENTER COMMUNITIES ואנחנו בפורום ,כאן יש כמה אפשרויות דיפדוף. ובהחלט מענין שם.

qt1

New member
../images/Emo51.gif על ההוראות הצלחתי להכנס../images/Emo13.gif

התרופות שמוזכרות שם לא מוכרות לי,אם אני לא טועה ההודעה האחרונה שנכתבה בפורום היתה ב28.5.04 ? אני אקרא באתר ובפורום מחר , העליתי את האתר לטאגליינס כדי שכל הגולשים בפורום יוכלו להשתמש בו לנוחותם- וגם אני
שוב, המון תודה לך ושבת שלום...

מצאתי ונירגעתי

ישנו אתר אחלה, יש בו פורומים, מידע, ועידכונים. כמובן מארה"ב ובאנגלית ידידתנו. http://www.epilepsy.com/sitemap/sitemap.html וברגע זה אני פורש מחיפושים.

אולי מישהוא יתרגם משהו מעניין

מהאתר . לאיילו שלא מבנים אנגלית . אתמול בתי קיבלה התקף עוד פעם . אחרי 9 חודשים של שקט שחזרנו מאילת אז . הסיבה בשני המיקרים הייה היתרגשות עים חברות שיחות מיותרות והרבה . רצתה ליתפוס את כל העולם בבלוי . ונפלה עים פרקוס

qt1

New member
שבת שלום לטכנאי קרמר../images/Emo48.gif

אם תוכל לכתוב איזה תחום מעניין אותך אולי יש כבר מאמרים מתורגמים שעוד לא ראית, ואולי תכתוב לנו אם יש נושא ספציפי שהיית רוצה שננסה לתרגם? לגבי הבת שלך , הצטערתי לקרוא שהיה לה התקף- אני מקווה שתצרו קשר עם הרופא המטפל בה בהקדם כדי לבדוק דברים. שבת שלום והרבה בריאות

qt1

New member
../images/Emo140.gif לגבי האתרים הנוספים...

המון תודה לך אבא של אפי17, אני משאירה את העלאת האתרים לשיקולו של שותפי לניהול הפורום - מנהל אי"ל. כל החלטה שלו מקובלת עלי , בינתים אני למדה מהאתרים לא מעט. שוב, המון תודה
............. ישר כוח
שבת שלום...

qt1

New member
אבא של אפי17 איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

אני חושבת שהאתר יועלה לטאגליינס או למאמרי הפורום , בהחלט אתר מאוד מעניין! לא הצלחתי להגיע לפורומים, אם הצלחת ותוכל לשלוח קישור , אשמח לקרוא גם שם. שוב, המון תודה לך , ראיתי שאתה שוקד כבר כמה ימים על חיפוש מידע בנוגע לאפילפסיה והנה- יגעת ומצאת-תאמין
ישר כוח
ו
... שבת שלום

היא לוקחת את התרופות כל יום בול

האמא מקפידה . היא נערה בת 23 שרוב הזמן בבית או במיסגרת מוסד הכנה לחיים עד שעה 2 בצוהריים .. היא הכירה ילדה בת 12 דרך האינטרנט וכבר בילו יפה בקריון . אני הייתי הנהג ושיחקו בכל המישחקים . והילדה נותנת לה מעיין ביטחון . אז מהיתרגשות בICQ ושיחות בטלפון וחייגה אלי אים אני מרשה לה ללכת עד שעה 12 . או לישון שם . תפשה פירקוס . זה גם קרה באילת היה נידנדה לי להיות בכל המקומות . וזה גם קרה לה . האמא שמה לב שאסור לה לענוד שרשרת ממתכת , או עגילים ממתכת . אולי השדה המגנטי משפיעה על המוח ואז היא מפרקסת . היא טופלה במיתייב הרופאים ברמב"ם ורוצליט . הכל ניסו הבעייה שיש לה גם פיגור שכלי . מיתנהגת כמו ילדה בת 8-10 . איך אומרים כל אחד והמזל שלו שבוע טוב ושקט

hashy

New member
נראה לי שיש כמה דברים שאולי לא נלקח

נלקחו בחשבון על ידכם: 1. צג המחשב אם הוא לא LCD, הוא מרצד ויכול לגרום להתקף. 2. עייפות והיפריות גם. יכול להיות שצריך לבדוק את הצג ואולי להחליף אותו וגם שלא ההתרגשות הייתה הבעיה אלא הדברים הנלווים לה - שתיה, אכילה, שינה במקום זר (אולי יותר אור באופן שונה מהרגיל). אני מקווה שתהיה לכם תקופה שקטה יותר עכשיו.

קניתי לה צג מחשב LCD ליפני שנתיים

עוד כאשר מחירו הייה 6500 ש"ח . רק יצא לשוק . אני יודע שבמסך כזה אין את התדר 50H היבהוב . תודה

למעלה