מצאתי ומצאתי...

snoopona

New member
מצאתי ומצאתי...

אני ממש מתרגשת. כן, כן, זו הפעם הראשונה שלי שאני עוזבת את הביתה לחדר משלי. אז התפשרתי על הרבה דברים ואני קצת חוששת. פתאום הדברים שלגביהם התפשרתי הופכים גדולים, אבל אולי זה הפחד משינוי כזה. יושבת פה בין הדברים המבולגנים שלי ולא יודעת איך להתחיל ל"אכול" את השינוי. מפחיד קצת, לא?

../images/Emo140.gifכן מפחיד אבל שווה ../images/Emo73.gif

בהצלחה , הנה אני עם הרבה פחדים (מליון) שכרת דירה בהצלחה שוב מכול הלב

וואו, מזל טוב! ../images/Emo65.gif

ספרי קצת על הדירה שלך! באיזה איזור היא בסוף? מהן הפשרות שאת מדברת עליהן וחוששת מהן? ייתכן שאם תרחיבי קצת בעניין יוכלו יושבי הפורום לחלוק מניסיונם, ותגלי שדברים שנורא הרתיעו אותך או הפחידו אותך הם בעצם לא כזה עניין גדול

snoopona

New member
אז ככה...

הדירה היא ברח' מסריק בת"א. הפשרות הן שאין מזגן ואין סלון ומאוד בעייתי למצוא חניה. מה גם שאין מכונת כביסה. והכי מרציע זה לעבור פעם ראשונה. מה יהיה עם קניות, אוטו של אבא, תשלומים וכ'... מפחיד קצת :)

אם ככה...

טוב, לגבי הסלון את בטח זוכרת שניהלנו את הדיון הזה. דעתי אמנם היתה שסלון זה דבר חשוב, אבל זה בגלל שסלון זה דבר שחשוב לי , ואת, כידוע, איננה אני. היו כמה וכמה אנשים שהצביעו על כך שזה יכול להיות יתרון, כך שאולי יסתבר שזה דווקא מתאים לך. מה שבכל מקרה נכון, ואת יכולה להתעודד בזה, זה שהיות ואין את החלל המשותף הזה, לא יהיה מצב לריב על הרקע הזה בינך ובין השותפים - כלומר נקודה אחת פחות לחיכוכים. גם על כביסה כבר דיברנו, ולדי הרבה אנשים אין בדירה מכונת כביסה. לגבי עצמי אני יכולה להעיד שהדירה הנוכחית היא הראשונה בה יש לי מכונת כביסה (וזה רק כי הבעלים הותיר אותה, היא לא שלי או משהו.). אז מה עושים? מכבסים אצל ההורים, מכבסים במכבסה, ישנם פתרונות. פשוט תחווי את זה יום אחרי יום, כי זה מה שזה - חוויה. ברור שיהיו דברים שילכו קצת עקום בהתחלה, וזה לא מיד מרגיש כמו בית, אבל זה התחלה של משהו, שלך ולגמרי חדש. את תראי שעוד כמה חודשים את בעצמך תתקשי לחשוב על איך היה אחרת. וכמובן - הכל אפשר לשפוך כאן

snoopona

New member
תודה על המילים המעודדות

אני שמחה לשמוע. וכן, החששות רק גוברים ככל שהימים עוברים. זה מרגיש קצת מוזר, לרגע לא היה לי נעים להגיע מאוחר ולהתחיל לארגן שם. מצחיקה שכמותי ולרגע גם שאלתי את השותף השני לאן הוא הולך, אבל זה יצא בחביבות ולא בפולניות... אני מקווה שיהיה טוב ואני רואה את זה כחוויה. לומדים ואני מצפה שהפעם הראשונה תהיה רצופה במספר טעויות, אבל הכל עם חיוך. כי יש לי חדר בהשכרה :)

mitrasek

New member
חפיף - לדירה הבאה את תהייה יותר

מקצועית, זה מה שקרה איתי. לומדים תוך כדי..

למעלה