מצאתי הופעה!!!!!

מצאתי הופעה!!!!!

במסגרת פסטיבל חדש שיתקיים באשדוד... הפסטיבל נמשך יומיים..וההופעות הן: ב-28.6 21:00 אהוד בנאי 21:30 שלושים-הופעת בכורה לפרוייקט 22:00 היהודים+בית הבובות 23:30 אביתר בנאי ב-29.6 21:30 שוטי הנבואה+דין דין אביב 22:00 איה כורם-מופע חדש 22:30 אביב גפן+עברי לידר-גם לבד וגם ביחד.. עוד פרטים בטל': 03-9666141 כרגע עוד אין מחירים ופרטים נוספים אבל אתם מוזמנים להתקשר במהלך השבוע ואולי יהיו
תהנו

rc11

New member
אבל רק חצי שעה?

הסגרתי את עצמי
אני קוראת סמויה בפורום הזה, מחכה בנרות להופעה. ממש מוזר לי שאהוד יופיע מעט זמן. בהופעות שלו זה תמיד נראה כאילו שמבחינתו, להשאר ולשיר ולשיר ולא לעצור...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

וכן,חצי שעה זה מואד מוזר להופעה של אהוד.. אבל זה עדיף מכלום לא?!

rc11

New member
תודה../images/Emo13.gif

איזה כיף הפורום הזה. אני נהנית להכנס לכאן. ולגבי הופעה בת חצי שעה... זה פותח את התאבון ומה אח"כ
? הייתי רוצה ללכת אבל השעה בעייתית לי. בדיוק מרדימים את הקטנה... אני מחכה להופעה במערה בבית ג'וברין. זה הבית הקבוע שלנו

Loosing my life

New member
הוא לא מופיע חצי שעה,זה הופעה שלמה

זה פסטיבל עם כמה במות.בכל במה יש הופעה אחרת שמתחילה בשעה שמצויינת. זתומרת ההופעות בעצם באותו הזמן,בבמות שנות שנמצאת באותו איזור,כמו פסטיבל ימהמלח..

בן ישר

New member
הבהרת הענין של חצי שעה

זאת לא תהיה הופעה של חצי שעה כי ראיתי את התכניה של הפסטיבל והמופע בתשע וחצי הוא בכלל במתחם אחר ויש הופעות מקבילות כך שנראה לי שיש לצפות למופע באורך רגיל כלומר שעתיים,שעתיים וחצי,באתר של אהוד כתוב שהמופע בעמידה(גם לתלמידי ישיבה...)

rc11

New member
תודה על ההבהרה../images/Emo13.gif

אז מכיוון שאני גרה 10 דקות מאשדוד, נראה לי שכדאי לחפש בייבי סיטר...

yotamde

New member
הופעה ביום רביעי

חבל שהוא לא עושה הופעה בסופ"ש. באמצע שבוע זו בעיה להגיע.

למעלה