מצאתי גור - מה עושים?

הדרולי

New member
מצאתי גור - מה עושים?

שלום לוכלם, מצאתי גור בן 4-5 חודשים, מעורב ומדהים, חובב אנשים, שקט ועדין, מצורפת תמונה, הוא היה באיזור התעשייה של ראשון לציון ונראה מוזנח וכחוש, אספתי אותו הביתה ברכב והוא לא התנגד כלל, אפילו לא נבח!! הייתי משאירה אותו אבל כבר אין לנו עוד מקום, אנחנו משפחה שמאוד מאוד אוהבת בעלי חיים, יש לנו בבית כבר ארבעה כלבים (ועוד 2 שמחכים לאימוץ) ועוד יותר משלושים חתולים שרובם נכים (בלי עין, יד, רגל, עיוורים וכו'), כל בעלי החיים כמובן נאספו מהרחוב אבל כבר אין לנו מקום להחזיק את הגור הנוסף אפילו כמה ימים.. פירסמתי באינטרנט (ואני כל הזמן מקפיצה את המודעה), לקחתי אותו למער בעלי חיים לבדוק אם יש לו שבב (אין לצערי) פירסמתי בלוחות מודעות.. לא קיבלתי אפילו טלפון אחד, אני ממש מודאגת שאני לא אמצא לו בית, הוא כזה חמוד, כואב לי לקחת אותו לצער בעלי חיים כי כל החיים ישב לי על המצפון שאולי לא מצאו לו בית והרדימו אותו.. מה עושים??? בבקשה בבקשה עזרה !!!

קואלהלה

New member
כל הכבוד לכם

כדאי להגיע לימי אימוץ של SOS, פרטים נוספים כאן. כדאי גם להכין מודעה (או לבקש שיכינו עבורכם) ולהפיץ באימייל לחברים ומכרים. בהצלחה.

טון טון1

New member
שלום ../images/Emo20.gif

ממליצה לך לפרסם גם בפורום אימוץ בעלי חיים וגם באתרי האינטרנט השונים : יד2, YNET, זיפזופ, פרנד, הומלס, הב הב, פטקינג. אפשר גם להכין מודעת כלב לאימוץ ולהפיץ במייל לחברים הקרובים שיפיצו הלאה. ניתן לתלות גם מודעות בשכונה ואצל כל הוטרינרים בעיר. וכל הכבוד שאספתם אותו, החום הכבד ודאי לא היה מקל עליו לשרוד
בהצלחה

למעלה