:) מצאתי את תכליתי

חופשיה

New member
:) מצאתי את תכליתי

אני קצת נבכוה מלומר את דברי, אך אומר אותם בכל מקרה... בעקבות אירועים שונים, שגרמו לי לחשוב רבות לאחרונה, ולהמשיך לחפש ולחקור, ולא להתייאש - וכן בשל העובדה שלא מצאתי לנכון להפסיק את פעילותי בתנועת הנוער :), הבנתי סוף סוף - ביום חמישי שעבר מהי תכליתי האמתית. וזאת לאחר שחיפשתי רבות, והייתי מאוד קרובה ליאוש. ובכן, הבנתי שהמצב הקיים אינו מותא חן בעיני. הפריעה לי העובדה שמספר אנשים שהיני מכירה אומרים כל פעם דברים בסגנון של: ``אני אסיים צבא ואתחיל ללמוד משהו שיביא לי הרבה כסף..`` איני מסוגלת לראותאותי כבנאדם שלא יעשה משהו כלשהו, וכן - הלכתי לגבול הקיצוני- אני יעשה מהפכה! כן, כן - הבטחתי לי שאני יעשה מהפכה חינוכית חברתית בעזרת תורתו של קארל רוג`רס !!! יש לי הרבה מה לעשות עד שאני ממש אוכל לעשות משהו משמעותי.. אבל זה ממש מדהים, שכל יום אני מוצאת משהו חדש שמתקשר לזה... כמו כן, אחרי שהבנתי את תכליתי, הרגשתי הרבה יותר שלמה - ביחוד אחרי ההרגשה של המשהו החסר שהעיק עלי. הציק לי שאנשים לא הבינו אותי, וחשבו שמה שחסר לי היתה אהבה, וכל מיני דברים שממש לא הזדקקתי להם... אני מאושרת עכשיו יותר מאי פעם... *אני יודעת שכל אחד רוצ הלעשות מהפכה... אני יודעת, שאם אוותר על זה - לחיי לא תהיה משמעות*

האושר אינו נמצא במהפכות!!!

חופשיה יקרה!!! אני מאד שמחה שאת מרגישה מאושרת ברגע זה. עד כמה שאני מבינה מדברייך לדעתי האישית בלבד אני חושבת שהאושר שלך הוא כרגע רגעי. מה אם את לא עושה שום דבר בחייך את לא קיימת? יש כל כך הרבה מעלות בלשבת בשקט וברגיעה ולו רק ל10 דקות. לנקות את הראש מכל מחשבה שהיא ופשוט לא לעשות כלום. אני חושבת שאת נמצאת בקונפליקט מאד רציני עם עצמך. בואי תעשי שלום עם נשמתך ונפשך ואז תאמיני לי לא תרגישי צורך לעשות מהפכות ומלחמות. איך מגיעים לשקט הפנימי? את צריכה מדריך או מדריכה רוחנית שיובילו אותך שלב אחר שלב. כנסי למייל שלי ואני אחבר אותך למדריך או מדריכה כזו. כל זה בתנאי שאת מוכנה לצאת למסע אל נבכי נשמתך ולקחת אחריות על חייך. לדעתי יעודך בחיים הוא בכלל משהו אחר. התפקיד שלך רמוז בפרשת השבוע בה נולדת. לשם כך עלייך לדעת את היום העיברי בו נולדת ואת היום בשבוא ושעה כללית כמו בוקר או לילה. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

למעלה