מצאתי את סושי

coka75

New member
מצאתי את סושי

בעודי מסתכל מהמרפסת לעבר גינת הבניין אני שומע רעשים מביט טוב אני רואה קיפוד אחרי שעה אני עושה תצפתית שנייה ואני לא מאמין חתול גדול הולך אחרי סושי ירדתי בריצה עם תחתונים ולקחתי אותו לכלוב מסקנה אסור להתייאש שתיים אני קונה לו קולר אם השם שלי וכתובת 3)עושה לי שלט על התריסים אסור לפתוח סושי עלול לברוח

Sweet Fantasy

New member
שמחה לשמוע

בקשר לקולר זה לא תמיד רעיון טוב במקרה של בריחה הקולר עלול להסתבך במשהו והחמוס עלול להחנק למוות.. השבב כל עוד הוא מעודכן זה בסדר (למרות שלא כל אחד מכיר ויודע שאפשר ללכת לבדוק שבב אצל וטרינר לחמוס) התריסים אם הוא במרפסת או ליד כל חלון שאפשר לטפס עליו חייבים להיות סגורים (רשת גם לא תמיד עוזרת) במקרים של בריחת חמוס היום הראשון קריטי כי הם לא מתרחקים הרבה, חשוב לתלות במיידי שלטים , לחפש באיזור וליידע וטרינרים. טוב לשמוע שהוא אצלך שוב.

Yoni 6

New member
מדהים! ../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע!!! איך הוא מרגיש? הוא היה רעב? הוא מתנהג כרגיל? כי כשהחמוס שלי נאבד מצאנו אותו עם דלקת ריאות...

ponzik

New member
שמח לשמוע

איזה כייף שהסיפור הסתיים בחדשות משמחות תמיד טוב לשמוע כל חמוס אובד שחזר לביתו

שבב לחמוסים ? זה סטנדרטי כמו לכלבים וחתולים ?

ומזל טוב שהוא נמצא והכל בסדר !

coka75

New member
חזר קצת טרוד

לא היה רעב באופן מיוחד אבל מאוד תזזיתי קצת מתגרד אז אני לא יודע עד כמה הוא היה תזזיתי בגלל הגירוד בכל מקרה הוא לא היה שקט נגמר לי השמפו של התינוקות שהייתי רוחץ אותו אפשר להשתמש בשמפו שלי כדי לרחוץ אותו?

איזה כיף לך. אני לא מצאתי את מיקה שלי

עדיין יש לי תקווה קטנה, למרות שעברה כבר חצי שנה, אנחנו מאוד מתגעגעים.

Gnomik

New member
איזה יופי!!

עכשיו חזרתי ממילואים (אליהם יצאתי בדיוק ב-1 לחודש), שמח לקרוא שסושי נמצא :)

למעלה