מצאתי את לולה החמוסה!!!!!!!!!!!!!!!

WTR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

WTR

New member
אני לא מאמינה!!!

(זו רעות) הייתה לי תחושה שהיא עוד בבית!!!! אני כל כך שמחה בשבילך!!! עוד לא סיפרתי לאיילת, היא בחוץ עם הכלבים, אני כבר מתה לספר לה! תשמור עליה טוב טוב ואל תתן לילד בן 9 לשחק איתה לבד!
אני כל כך שמחה בשבילך!!!
גדול גדול לך וללולה

N a d a v 1 6

New member
אין מאושר ממניייייי

טוב תראי היא הייתה תקועה!!!!!!!!!!! למזלי היה לה קולר!!!!!! ובעזרת הקולר גילתי את הרעש של הפעמוןןןןן "גלינג גלינג" חח שהיא רצתה לצאת!!! בלי זה היה לי מאוד קשה לגלות שהיא שם!!!!!!!=\

WTR

New member
../images/Emo9.gif

אני שמחה שמצאת אותה! לא יכולתי להתאפק וסיפרתי לאיילת בצעקות שמצאת את לולה
(היא בחוץ עם הכלבים) היא הייתה בהלם, היא לא קולטת!! היא חזרה עכשיו, והיא עדיין לא קולטת, היא לא מאמינה לי.. ואי אני כל כך מאושרת בשבילך!

WTR

New member
יו אני כלכך מאושרת בשבילך!!

החיוך לא יורד מהפנים!!
גדולים גדולים

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

טיפששששששששששששששששששששש
איך אתה לא מחפש בכל הבית לפנייייייי!!!!!!!! ישר עושה לאנשים התקף לב משוגע
אם הייתי במקום איילת ורעות הייתי באה להרביץ לך (אחרי שהיית מקבל חיבוק גדול)
אני שמחה שהיא חזרה
תשמור עליה טוב טוב בפעם הההההה......!!!!!! מצידי שאתה לא בחדר תנהעל אותו שמעת!?!?!? יופי!

N a d a v 1 6

New member
חח מיכל את הורגת אותי!!!!!=)

הקטע הוא שתשאלי את איילת ורעות חיפשנו בבית והכל אין אין זכר עשינו עם הצפצפה!! והיא לא שמה!!!! בכל אופן......אני פשוט לא משחרר אותה כל הזמן החופשיות שלה תיהיה מוגבלת..~ בלילה היא בכלוב! ביום היא מחוץ לכלוב!. כמו שעשיתי בהתחלה יותר מיידי התלהבתי ששחררתי אותה כ"כ הרבה...

zulli

New member
../images/Emo49.gif

אין ספק שכולנו מרגישים הקלה גדולה!!!!! בחמוסים האלה מתץגנבים לכל חור... יש לי ידיד שהחמוסה שלהם נעלמה ל - 4 ימים, ובסוף מצאו אותה בשרוול של המייבש..... וכמובן סופי שלי שהצליחה להתגנב החוצה מהדלת של הבית, לרדת כל הדרך למטה בבניין, לצאת מהדלת של הבניין ובסוף מצאתי אותה שורטת את הדלת של הבניין מבחוץ כי היא ניסתה להכנס בחזרה פנימה.... מאז אנחנו בודקים טוב טוב שאף חמוס לא התגנב החוצה כשהדלת נפתחת :) בכל אופן נדבי אל תתן לה להתחמק שוב לפושעת הקטנה :) ושיהיה לך חג שמח ומצוין!

WTR

New member
וואו.. מפחיד..

אשמח אם תוכלי להוסיף טיפים לשרשור הנעוץ שפתחתי

skarlet ohara

New member
יא חתיכת מניאק. מזל טובבבבבבבבבבבבב

התחלתי לבכות בשבילך יוווווווווווווווו חיבוק ענק לך וללולה!! שישו ושמחו!!!!!!! שיהיה לך חג שמממממממממממממממחחחחחחחח :)

N a d a v 1 6

New member
חח מווווווואה! *&נשיקה&*

אני כולי בהתרגשויות גם אני פעם אחת מצאתי אותה מטיילת..פעם אחת בחיי..בחדר מדרגות בגלל זה חשבתי שהיא נעלמה!!!!1 מהבית טוב היא גם לא הגיבה ואיזה מוזר זה עוד אני רעות ואיילת ישבנו פה בחדר ואמרנו בטח קר לה מסכנה וזה..וההיא בטח ישנה בצורה עגולה עם ראש למעלה ונחרה!! בלילה לא ישנתי טוב וכל פעם שהתעוררתי חשבתי ואמרתי "אין היא לא פה" נשבע לכם וידידה שלי שהייתה פה..בקושי התייחסתי אלייה מרוב שהייתי מבואס...כאילו לא קלטתי את זה ממש שהיא נעלמה?!?!?!... קיצר....צריך לשמור על 9734905790347590457 עניים!! עלייהם כבר דמיינתי איך היא מסניפה את כל הרחוב ומתרחקת מהבית..אוו..ש..טוב לא רוצה לחשוב על זה! חג שמח וערב טוב לכולם!:) להתראות.

למעלה