מצאתי את לולה החמוסה!!!!!!!!!!!!!!!

N a d a v 1 6

New member
מצאתי את לולה החמוסה!!!!!!!!!!!!!!!

אני מצטער שאני פותח שרשור חדש אבל אני חייב שתבינו מצאתי אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא כל הזמן הזה הייתה!!!!!! מאחורי הארון יש פתח והיא הייתה שם!!!!!!!! נכנסה...... יש לי מזל שיש לה פעמוןןןןןןןן ושמעתי את הפעמון הזזתי את הארון (איילת\רעות הארון החום בחדר שלי) היא לא יכלה לצאת!!!!!! הוצאתי אותה וזהו היא פהההה איתי אוכלת שותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איןןןןן מאושר ממנייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני לא מאמיןןןןןןןןןן וכל החיפושים האלו בחוץ.....ואיילת ורעות שבאו במיוחד!!!!!!!!!!! אבל איך זה שהיא לא באה לצפצפה?=בגלל שהיא לא יכלה לצאת..איזו שמחה!!!!!!!!!!!!!!11=) כולי מ=א=ו=ש=ר..... אני חייב להיות איתה~ ו..אני הולך לחפש דיקט..אחרי הצריים.....ואני אשים אותו...למרות שזה לא קשור..כי היא יצאה בגלל שהילד הוציא אותה...... טוב שמחה שמחה שמחה בלב יש לולההההההההההההההה

N a d a v 1 6

New member
שרשור תמונות של הפושעת שחזרה!!!!!

ושל סוניק!:)

N a d a v 1 6

New member
חולה על האף הורוד הזה!!!!!!!!

כל יום היא מקבלת באפיף הקטן הזה מלא נשיקות!!!!!!!!!

N a d a v 1 6

New member
חזרתי מהסופר ותראו מה קניתי:)

אמא אמרה לי להביא חומוס.....אבל נראה לי שהתבלבלתי קצת לא?

N a d a v 1 6

New member
אוי ואבוי לכם:)

תרגעו קצת הומור לא הרג אף אחד:) חומוס וחמוס..זה נראה אותו דבר...... אזז לולה נכנסה לשקית:) ואמרתי "אמא אמרה לקנות מהסופר ח=ו=מ=ו=ס(כמו חומוס אחלה, על מנת הדיוק). ובמקום זה הבאתי חמוסO= הלוואי עוד חמוס....אם תיהיה לי עוד חמוסה אי פעם בחיי וההורים יגלו....נראה שלי שייבנו לי חדר במקלט למטה....עם כל החיות.

N a d a v 1 6

New member
חח מה עם מוסי? תראי מה לולה עושה!!

בכל אופן תקראי את ההודעה המסבירה ואממ יש לי כבר 2 חמוסים!=). את סוניק אני לא מסרס עד שאין לי המלטה אחת.....=) מה עם חמוסטפא המחבל?...... עושה בלאגן? בורח ונושך? חח חתיך אמיתי
הפושעת שלי מה שהיא עושה בזמן האחרון אחותי בת ה10 נכנסת אלייהם ועלייה אני סומך משום מה!! כי אחראית ביותר..(שלא כמו אחרים האמ האמ). בכל אופן היא יושבת איתם ולולה קופצת עלייה ומביאה לה ביסים ורצה ומשחקת אבל נותנת לה ביסים ביסים..ואני נשפך מצחוק איך זה הגיוני???? אותי את לא נושכת בחיים אין לך אומץ לגעת ביייייי בחייייייים!! אז למה עלייה את עושה אמבוש?...עם סוניק והם מנצלים את ההזדמנות לנשוך אותה....כמו ולברוח ולקפצץ להם...כבר נעלבתי חח סתם סתם..אבל הם קורעים אותי..פשוט!!!=)

skarlet ohara

New member
מוסי עדיין מחבלון קטן

הוא כבר לא נושך אותי באצבעות וברגלים, רק נשיכות משחק. מה שמוזר זה שהוא מחפש איזורים רכים כמו האזור שממנו לוקחים דם בזריקות (נו החלק הזה ביד שאף פעם לא משתזף), או בירך או בצוואר, מן אזורים רגישים כאלה שהוא מנסה לנעוץ בהם את שיניו (ממש ערפד!!! בררר). וגם את השותפה החדשה שלי הוא לא נושך כי הרגלנו אותו.על השאר אני לא יודעת אם הוא נושך או לא, לא ניסיתי.... עכשיו יש לו טרנד חדש, לטפס לי על המיטה שזה אסור בתכלית האיסור כי היא כמו שולחן שני בשבילי ומלא דברים חשובים נמצאים עליה ואני לא רוצה שהוא יחריב אותם. הוא בכלל מחפש לטפס על כל דבר בחדר!!! הוא אשכרה מחבל... אני מתה שתראו אותו במפגש!!!!!!!!! ואני מתה לראות את החמסוסים שלכם.... חוצמזה, בנוגע לאחותך, אם זה משעשע אותך בערבון מוגבל ואתה באמת רוצה שהיא לא תחטוף נשיכות, תן לה לחנך אותם גם כן, זה עבד עם השותפה החדשה שלי. ואם אתה נהנה מזה שהם מכסחים אותה אז אתה חתיכת סאדיסט, נו נו נו! ובכל זאת תן לה לחנך אותם!!! (כמובן שהנימה היא של צחוק ואתה לא צריך להעלב.... סאדיזם וכו'....) יאללה חמוסים!!! וד"ש לללולה ולסוניק... אגב, בני כמה הם?

N a d a v 1 6

New member
חח כנסי!:)

תראי..לולה בת בערך!! 10 9 חודשים..... סוניק בן חודשיים כבר אני חושב(והפרווה שלו מתחילה לתחלף..). אגב חח עדיף שהם ייקשרו רק אליי ואני אגיד לך את הסיבה...אחותי אומנם אחראית אבל יש לה חברות מטומטמות שמנצלות הזדמנות ובגלל שאני נחמד אלייהן הן נכנסות לפה לחדר לגעת במשייייייי
הכלבה שלי!!!!! ואני שונאאאאא שונא שהן נכנסות ולוקחות אותה וחושבת שהיא ברבי בגלל השער ומתחילות לסרק!!. אח"כ הן מריחות ריח מוזר מהחדר המחובר..ואומרות יאוו מזה הכלוב יש שם ארנבות??..ואזז הן ראות אותם ישנים:) ונוגעות בהן קצת ביסים והן בורחות מפה.... אז שיינשכו עד מחר!! ומגיע להן כל עוד זה לא אני...זה בסדר גמור בעיקרון הם גם של אחותי אבל אחותי לא משהו מתלהבת מהם...אני המאוהב רציני בהם..שקונה ומשקיע=טוב קונה גם אחותי קונה חחח אבל אני איתם הרבה יותר ממנה. מה שאני מנסה לומר זה שאחותי לא תנצל הזדמנויות ושהן לא ישפיעו עלייה היא רק בת 10..ויקרה מצב מה שקרה עם לולה!! אז שיינשכו כמה שיותר!!!! למשל סוניק בזמןה אחרון אתמול והיום ביס אחד לא קיבלתי לאומת זאת שאיילת ורעות היו פה..קיבלו קצת נשיכות(ואפילו רעות זכתה לצרפתית מסוניק!!). חחחחח אה ולולה מעוקרת כי בשביל לדעת אם אני באמת רוצה..אמרתי לעצמי..שאני אעקר והכל.... סוניק לא מסורס הוא עוד קטן אבל שהוא ייגדל אני רוצה שושלת...אני רוצה גורים חשבנו על זה שאם יהיו לי 3 חמוסים.....עוד נקבה נזווג ואז נסרס ונעקר את כולם....=) אני רק מפחד שיהיה מצב שאני לא אמכור את הגורים חחח אני משוגע על חמוסים..אתם לא מבינים כ=מ=ה.. חחח סתם אבל אם יהיו לי גורים זה יהיה מאמא קינמונית מעונת המלטוות הבאה סוניק כבר יהיה מספיק גדול!:) ועד שהיא תגדל הוא איפלו יהיה יותר גדול קיצר..זה יהיה רק לקראת שנה הבאה:) אבל בכל זאת זה בתכנון.. וגם למען האמת יש לי למי למכור כבר...יש לי 2 דודים.. יענו 2 משפחות כל אחת רוצה 2..וךפחות הם מתחייבים לעקר ולסרס..והם יהיו בבית....אז כבר 4 חמוסים:) יימסרו. ככה ש..=) חוצמזה שזה משפחה וזה הכי שווה בעולם:). טוב אזזזזזז אחרי המגילה!!!!!!!!!! מת כבר לראות את החמוסטפא הזה..=) אני מת על האפים של החמוסים:) חחח כאלו מתוקייים

למעלה