מצאתי את יעודי בחיים!

La la la 20

New member
מצאתי את יעודי בחיים!

הספקות החוזרות ונשנות במוחי לגבי לימודי אומנות לא נפסקו (הרי אף אחד מאתנו לא ראה מודעה ב"דרושים" "דרוש אמן בעל חשיבה יצירתית") המציאות קצת יותר אכזרית ולביטוי עצמי יש מגבלות רבות. תהיתי במה אוכל לשלב את החשיבה היצירתית כשרון חבוי ויצר הביקורתיות שבי. ידעתי שעיצוב המוצר או בשמו הרישמי עיצוב תעשייתי זה הפיתרון. אך לא הייתי בטוחה,משהו כרסם בי, חפשתי את הפידבק, משהו שיגרום לי להיות בטוחה שזו המטרה שלי בחיים! שבשביל זה אני הולכת לעבוד מאד קשה בעבודה ע"מ להגשים מטרה - לימודים ב"בצלאל": המגורים היקרים יחסית, שכר הלימוד והחומרים כולם נלקחו בחשבון הרי אני רק בת 20 ואני הולכת לחסוך ממיטב שנותי (טוב, שנה וחצי) ע"מ לעמול בפרך ולחסוף כסף... אבל אחרי המפגש אתמול ב"בצלאל" מרוח לי חיוך של סיפוק גם בשעות העבודה שכל הלקוחות צורחים עליי בטלפון. כשהמרצה נגע בדברים שהעליתי בפני חבריי וחבריי טענו לחוסר שפיות!!!!! (את חברות שלי לא מעניין השינויים שהכניסו המעצבים בעיצובי הפנסים במכוניות החדשות ולמה) הגעתי למסקנה ש כן! זה מה שמעניין אותי וזה מה שאני רוצה לעסוק בו בעתידי המקצועי. אני בטוחה שאתם מבינים את רחשי לבי כאשר כל דבר קטן למשל מפית בבית קפה מסבה את תשומת לבכם (צורה גודל צבע לוגו וכו´). הספקות החוזרות ונשנות נפסקו מיד בתום השיחה עם ראש מחלקת "עיצוב תעשייתי" ב"בצלאל" ועכשיו בשקט ובעמל רב אחסוך אגורה לאגורה ע"מ להוציא מעצמי את המקסימום כדי להגיע למטרה. A

R a Z

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה../images/Emo57.gif../images/Emo108.gif

אני מבין את רחשי ליבך. האם את מתכוונת להרשם השנה ?

La la la 20

New member
אין לי כסף להתחיל השנה

אבל אני מתעתדת להתחיל שנה הבאה אני בכל אופן אגיע למתן תרגיל בית ב 18 למרץ להכין את עצמי כדי לא לקבל הלם שנה אחרי זה. אתה כבר לומד שם ? נבחן ? סיימת ? A

תלתן3

New member
בהצלחה

את זקוקה לכל האנרגיות שבעולם זה מקצוע קשה ותובעני אבל בסוף ההרגשה נפלאה. "טובים הם זכר הצרות לאחר שנחלצת מהם" בברכה תלתן3

למעלה