מצאתי אתר נחמד... שבו אחת האפשרויות היא לגלות איזה שחקן מכבי חיפה אתם...
O O n y X New member 5/1/03 #1 מצאתי אתר נחמד... שבו אחת האפשרויות היא לגלות איזה שחקן מכבי חיפה אתם...
A agent V New member 5/1/03 #4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא תנחשו מי אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אריק אג´יפור!!!!!!!!!!!!! חה חה חה חה חה חה!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא תנחשו מי אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אריק אג´יפור!!!!!!!!!!!!! חה חה חה חה חה חה!!!!!!!!!
A agent V New member 5/1/03 #6 עזוב אותך....ז´וטה = כבוד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
O O n y X New member 5/1/03 #7 איזה אתר מוזר זה כתוב שרוסו קיבל אזרחות ישראלית. האתר צריך להיות מסווג ב-מדע בידיוני ופנטזיה
M MiToOsH New member 5/1/03 #11 אני זנדברג.. ../images/Emo104.gif חחחחחח רגע זה אומר שאני גם יפה כמוהו
O O n y X New member 5/1/03 #14 איזה שיער יש לו בתמונה שם... ואגב, אני רוסו! איזה כיף! למרות שלפעמים כשמשחקים שמים אותי בשער
ה הזהרו ממני New member 5/1/03 #12 שלום!!! מצטער שלא הייתי הרבה זמן בפורום פשוט שכחתי מזה... מכיוון שאח שלי פרש מהפורום, עכשיו אני אהיה... אני פראליה!!! השחקן האהוב עליי
שלום!!! מצטער שלא הייתי הרבה זמן בפורום פשוט שכחתי מזה... מכיוון שאח שלי פרש מהפורום, עכשיו אני אהיה... אני פראליה!!! השחקן האהוב עליי
M MiToOsH New member 7/1/03 #18 ../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo104.gif איזה שחקןןןןןןןןןןןןןןן