מצאתי אנדיאנה

קסטום

New member
מצאתי אנדיאנה

שלום חברים כחובב קסטומים שלא מעונין בהשקעה כבדה מצאתי דוקטי אינדיאנה במצב סביר כך נראה הוא דורש 4500 ש"ח האם המחיר "שווה" איך האופנוע מה המחלות שלו ממה להזהר ועל מה להתעכב בבדיקה(שתבוצע ע"י חבר) אם יש בעיה של חלפים שמעתי שנפתחה סוכנות בת"א בקיצור ללכת על זה?

קסטום

New member
ובנוסף רציתי לשאול

איך המוטו מורני 500 קסטום אם כדאי להתעסק איתו חלפים וכדומה ומה העדיפות ללכת עליו או על האנדיאנה

C O L T

New member
חובב קסטומים יקר - הנה דעתי

אני חושש שזו לא תהיה קניה כה משתלמת, והמילים "בור ללא תחתית" עולות בראשי. תמיד נכון הכלל שמה שקונים בזול עולה ביוקר, וכאשר מדובר על דוקאטי ישן נושן הפתגם מקבל חיזוק מיידי. חלפים אתה לא תמצא בארץ, כנראה, היבואן החדש לא מחוייב לספק חלפים לאופנועים שנמכרו לפניו, או לדגמים ישנים, נראה לי מעל 10 שנים. תמיד אפשר להזמין חלפים באינטרנט, אבל האופנוע די נדיר, לא בטוח שתמצא, בטוח שתשלם עליהם לא מעט ותמתין חודשים למשלוח. לדעתי, אם אתה לא אוהב להוציא הרבה כסף, חפש לך איזה משהו חדש יותר ונדיר פחות, גם אם יעלה יותר. הדוקאטי טוב לאופנוען עשיר שיכול להשקיע זמן וכסף בתיקונים ושיפוצים ארוכים. מצד שני, מכיר אני איזה משוגע שמתעסק עם גוצים ישנים, הגולש כאן בפורום, והאופנוע שלו מחזיר לו אהבה ואמינות יותר מסבירה בטיולים ארוכים, שלא לדבר על בעלי דוקאטים משוחזרים למיניהם, המחזזיקים אופנועים במצב מלוקק שגם יודעים להחזיר אהבה.

yarivos

New member
צ'מע בחורציק.

רשימת מצאי ע"מ להחזיק אופנוע איטלקי : 1. אהבה. דבר ראשון לאהוב את העניין, עזוב קאסטום עזוב עניינים, אהבה זה מילת המפתח בשביל להנות מאופנוע איטלקי. אחרת המשבר והמכירה בהפסד קרובה מאוד. 2. כסף. מה חשבת ? שהאופנוע נשאר באותו מצב 10-20 שנה?!? ואין חלקים בארץ. דרייבשאפט פה, סטרטר שם.. אבל את הרוב תצטרך להזמין מחו'ל. 3. ידע. במכונאות כמובן, והרבה. ובקיצור.. לא. אגב, האינדיאנה ש"מצאת" נמצא למכירה כבר כמה שנים עד כמה שאני זוכר, או לפחות יש אחד במצב "נסיעה" באותו מחיר. {הכותב משפץ אופנוע איטלקי ורוכב עליו אלפי קילומטר בחודש.. ב א ה ב ה}

tedys strm

New member
יריבוס יקר. ראיתיך משייט על כביש 1

מתיישהו השבוע. ( אולי שמת לב ) עקב אילוצים אישיים, מאד מיהרתי ולא יכולתי לעצור ולהביע באוזניך את התפעלותי . האיטלקיה שלך יפה. וזה רק בזכות הידע העמוק שלך במכונאות! חזק ואמץ. קבל ח"ח.

yarivos

New member
תודה רבה ידידי,התראנו בבר בהר,לא?

ראיתי אותך נוסע, אגב. אין לי ידע במכונאות.. לפחות לא היה לי לפני שהתחלתי עם איטליה. פשוט חשבתי לתומי שאם אני מסתדר עם מייקרוסופט אני יכול גם על מנועים. ללא הידע והיד המכוונת של חברי למועדון, הפרוייקט לא יכל לצאת לדרך. ואני חושב שזה איטלקי ולא איטלקיה..

Moo Moo

New member
אין חלקים בארץ? פחח איפה אתה חי?

מה כבר ביקשתי
ונטיל
טיובלס מסריח. הולך למוסך להחליף גלגל, הונטיל של הגלגל האחורי מת לגמרי, במוסך אין ונטיל מתאים אחר, אילתור לא הצליח, קופצים לחנות צמיגים לפחיות ליד, אין, פוגש במוסך את MV301 (הגבר גבר) הוא מרים טלפון ושולח אותי למוסך קרוב לשוהם שיש להם את הונטיל. מגיע למוסך, מחפשים, מפוששים, ואין. בעל המוסך (המאוד נחמד) מלווה אותנו לתוך שוהם, ששם עומד איזה מוג'יבה ישן ומתפרק, מגיעים לשם, והונטילים המקוריים הוחלפו לטובת פנימיות
בסופו של דבר המוסך שם לי פנימית בצמיג טיובלס האחורי, ללא איזון, את הקידמי לא היה להם זמן להרכיב... קיצר, אללה בבלה, נבלות האיטלקים האלה, נבלות
נ.ב למי שיש בעיה עם שרשורי MooMoo, אז שידע THAT I DONT CARE.

Shlomi TC

New member
מנצל"ש, שיפוץ הונדה חצי

לפני שנים רבות, לאבא שלי הייתה הונדה חצי ולאחרונה מצאתי אחת שדורשת שיפוץ ורציתי להביא אותה הבייתה ולשפץ למען הנוסטלגיה. האם גם במקרה זה אאלץ להזמין לא מעט חלקים מחו"ל או שיש חלפים של אופנועים אחרים תואמים בארץ? תודה

למעלה