מצאתי .. אבדתי.. מחפש ..

ה ל י ו ם

New member
מצאתי .. אבדתי.. מחפש ..

התנסתי במערכת יחסים שהקפיצה לי את כל הפיוזים.נמשך כמה חודשים, עד שבעלה גילה כי ישבנה החמוד של אשתו אדום, ולא מידיו.כי צבטו את פטמותיה, ולא אצבעותיו. איים עליה כי אם תמשיך, יפסיק להכות אותה. פעם ראשונה נפתחתי לעולם זה,ומצא חן בעיניי. אז רציתי לברר,בקשר לשותפה,גם מישהי שלא התנסתה בעבר,מישהי שאוכל לרתק לעניין,מישהי פתוחה, לדברים חדשים. מישהי שאוכל להכנס אליה,ולדעת שהיא כאן ובשבילי..

Z o d i a c

New member
אתה קראת למכשפה שפחה??

לא שאני רוצה לסכסך אבל זה הולך לכאוב...

ה ל י ו ם

New member
ידעתי..

אני קורא היטב, היא אוהבת את הכאב...שתהנה.. שפחה ,מלכה, מכשפה, הינו,הך..הך.. הך..הך.. צריך לאלף גם מכשפות פרועות..

Z o d i a c

New member
ומה עם חינוך של אדונים?

כזה שקצת יכניס בהם פרופורציה לחיים?

בקשר לאדונים...

אני יודע שיש דעות שאדונים שולטים בעבדים ובשפחות. כךזה נראה לפחות, האמת מאד כואבת, אולי קצת מאכזבת, הרי הנשלט לכאורה, גורם ללא מילים לאדון, לעשות את הדברים.

Z o d i a c

New member
בלהיות נשלט יש המון כוח

שכמובן צריכים לדעת לנצל. מה שכן אני לא אוהב אדונים חדשים המשוכנעים שרק בידם נמצא הכוח והיכולת לאלף כל שפחה סוררת או עבד לא מחונך מתוקף היותם אדונים.

אם היית קורא נכון..

היית רואה כי הכח, או הרצון לחנך ולאלף.אני לוקח מאלה אשר כה רוצים לתת. איני מחפש אהבה מהאדון הנכבד ,ואיני משוכנע בכלום..

ה ל י ו ם

New member
אדון יקר..

מנצלים אותך מינית,עושים בכך שימוש למטרות הנאה,אתה משמש כמכשיר עינויים ועינוגים. ובתמורה נותנים לך להרגיש כאדון..

Z o d i a c

New member
מנצלים אותי?!

יש לי עבדים נפלאים שאוהבים אותי ואני אותם. איפה פה הניצול תזכיר לי?

ה ל י ו ם

New member
אדון יקר..

עם כל האהבה לעבדיך הנפלאים, שיהיו בריאים,כמה זמן ואנרגיה אתה משקיע בלהנות אותם ואיתם? ממש עבדות...

Master Eagle

New member
אני משקיע המון זמן כדי שהשפחה

שלי תהנה מהקשר. ואני לא מתבייש בזה. אבל היא משקיעה באותה מידה באהבה שהיא מחזירה לי. בכל קשר זוגי, גם עם הוא מבוסס על BDSM, לא עושים השוואות מי נותן יותר, מי משקיע יותר או מי אוהב יותר. בסוף הכל מתאזן. ואם קשר כזה הוא אמיתי ומבוסס על אהבה, אז הדברים נעשים ברצון ומתוך כוונה. כמה שאני שמח שאני נהנה לאהוב את השפחה שלי....ולהשקיע בה לא רק זמן אלא את כל הנשמה שלי

ה ל י ו ם

New member
בדיוק..

זה אשר אמרתי,תכנו את עצמכם כפי שתכנו, אדונים, משרתים, עבדים ושפחות, וגם מכשפות,מערכת היחסים היא הדדית ומזינה את עצמה. כמה שאתה אדון, לא תוכל לקבל [בצורה חוקית]את מה שלא רוצים לתת לך. כמו שאמרת, הכל מתאזן. הנתינה שווה ללקיחה. בעוצמות ובהרגשות, לכן האדון הוא עבד לריגושים ולהנאות, שרוצה השיפחה להעניק.

עוד אחד שחי בסרט... התקשרו מבלוק

באסטר לשאול מתי אתה מחזיר את הסרט שלקחת לפני כמה חודשים...

למעלה