מצאו את ההבדלים !

אני מצאתי 2... על הכסא גלגלים של

טימי חסרה האות A וגם בברז מאחורה אין את הנוזל הירוק.. יש עוד? אההה, וה"ג'ויסטיק" של טימי הפך מאדום לצהוב.

BrightDarkness

New member
והפה של אריק

-ברז מאחורה אחד פתוח והשני לא -סוף הזנב של הדינזאור באחד התמונות ירוק -לבאטרס יש חרא על הנעל באחת מן התמונות -אחד הרגליים של הכיסא של הילדה שבור -אחד הקוצים במורנינג סטאר (נשק) התקצר. - לטימי חסרה שן -הקישוט הכתום על הכובע של טימי באחד התמונות ארוך יותר -בדבר הסגול מאחורה :1.באחד יש מן קן מתאר. 2. באחד יש צמח. -ועוד דברים קטנים שבקושי רואים: הכתמים על הפרצוף לא שווים(שניהם) אוזן ימנית שונה עלה גדול שאין לו קרע כזה השרוול של הילדה האישונים של הילדה טוב מספיק ניצחתי?

richter

New member
כן, ניצחת!! ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif, וזכית ב:

להכין תמונה חדשה!
איך עלית על כל זה? צריך זכוכית מגדלת

wasted19

New member
הפתרון המלא שלי..

אם יש סטיות +- לא יודע חח.. אני יכול לעשות עוד אם אתם רוצים.. 1.הברז מסובב 2.השיער של "little red haired girl" עשיתי תוספת חחח 3.הכיסא שלה שבור 4.לבטרס יש crzy eyes 5.הוא דרך על חרא 6.על הכובע של טימי יש נוצה כתומה ארוכה יותר 7.הכתם החום זה יצא בטעות אבל מכיר בזה. 8.גם העין שלו התחרבש טיפה 9.הצלקת שלו 10.השיניים שבורות 11.הידית 12.הזנב של הדינוזאור 13.האי חסרה 14.כל הפרצוף של קרטמן 15.צמח מאחורה חסר זהוו... תבקשו משחק כלשהוא ואני ינסה לעשות.. יש לכם תרשימה שהצעתי..

כרמל 1

New member
ושכחת! ^^

חלק בכיור השמאלי הפוך. נקודה לקרטמן בצד הימיני של הפנים (ועוד אחת יותר קטנה בצד שמאל למטה). תמונה שמאלית בפיקסל או שניים יותר למטה מהימנית. חסר שיער אצל הילדה באמצע.

richter

New member
כמה הבדלים:

-שברי הזכוכית -הנעליים של סטן -הפה של קרטמן -הכיס בחולצה של קייל -האש יש עוד שלושה שעליתי עליהם, אבל נשאיר לשאר

BrightDarkness

New member
וגם...

-העיינים של שף - השפם של שף -הכובע של שף -הידית בלדת הירוקה -העשן - הפונפון של סטן -הגבות של קייל -הכפתורים של אריק - הדבר השחור על הכתף שך שף

זה לא דבר!!! גררר

זה ג'ון, החבר הקטן שלי... חחח
הוא ביקש שאני אוסיף אותו לשם, אז הוספתי! הוא לא דבר!! :&#39
:&#39

למעלה