מצאו את ההבדלים

מצאו את ההבדלים

בריטני מודל 2005 - קיילי מודל 1988

yanivm1

New member
ואם בהבדלים עסקינן, מה אתם אומרים

על ההבדל הבא? האחיות לבית בן\לוי.. ממש מזכיר את האחיות לבית מינוג, לא כך? אתי לוי מסתתרת תמיד בצילה של זהבה בן האחות המפורסמת יותר בדיוק כמו דאניי מאחורי קיילי.. גם במקרה של האחיות בן\לוי לא ברור באופן רישמי מי היותר יפה... ואני בטוח שיש עוד קוי דימיון למוחכם הפרוע... רק חסר שקיילי ודאניי יסתכסכו ויעשו סולחה היסטורית ב"שישי בגאון" ואז בכלל יהיה דימיון זהה!

Nadav נדב

New member
סנופיט כל הכבוד! ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

ההשוואה די ....בעעע. :S

ashton20041

New member
תראו איזה השוואה עולמית עשיתי!!!!!!

האחיות דני\קיילי! קיילי=זהבה דני=אתי לוי קיילי בלונדינית................זהבה בלונדינית דני שחורה......................אתי לוי שחורה קיילי מצליחה יותר מדני...............זהבה מצליחה יותר מאתי גם האחיות דני וקיילי לא דיברו לפני כמה חודשים בשל קנאה של דני..אבל בסופו של דבר משלימים!.................זהבה ואתי פעם משלימים ופעם לא ! אתי לוי מסוכסכת איתה מקנאה בלבד!(עזבו תרוצים של אתי) שתי האחיות (דני וקיילי) עושקות באותו סיגנון מוזיקה(דאנס פופ) רק שדני בעיקר דאנס וקיילי בעיקר פופ..........שתי האחיות(זהבה\אתי) עושקות באותו סגנון מוזיקה רק שאתי לוי מזרחית יותר כבדה...וזהבה בן מינסטרימית! אצל שתי האחיות לא ברור מי יתר יפה...פעם קיילי יותר יפה,ופעם ני יותר יפה... זה תלוי איזה תקופות....................אותו דבר זהבה ואתילא ברור מי יפה יותר...יש תקופה ויש תקופה! לדני וקילי יש כמעט את אותו קל(למשל אני לא ממש מזהה,) ...............אותו דבר לאחיות בן..יש כמעט את אותו קול! חחחחח.... איזו השוואה אה....???

yanivm1

New member
אשטון, אתה עננננננננק. כמה צחקתי

הרגת אותי עכשיו! רק שאצל זהבה ואתי זה לא ברור מי יותר מכוערת... סתם סתם , הן נראות בסדר גמור אני צוחק. אבל בכל זאת דאני וקיילי הרבה יותר כוסוניות...

Nadav נדב

New member
כן, קיילי ודאני הן די העתק זהה...

העניין הוא שדאני החיקוי הפחות יפה ומוכשר =\

tatababa

New member
הכל עניין של גודל

לבריטני יש ציצק'עס גדולים יותר, בזמן שלקיילי יש שיניים גדולות יותר..

למעלה