מצאו את ההבדלים..

Rוית

New member
מצאו את ההבדלים..

אז ככה, החלטתי לנסות להזמין מאמזון את המהדורה הכפולה! קולולולו לי! ואז גיליתי שיש באמת את הדיסק הכפול, אבל יש גם את הדיסק הזה, שהוא מכיל שירים כמו הכפול אבל (לפי הבנתי) זה הכל בדיסק אחד.. מישהו יודע מה זה הדיסק הבודד הזה ואם יש עוד הבדלים בינו לבין הכפול? (אה כן, חוץ מזה גם שהוא עולה פחות).

קופי77

New member
תשובה

הדיסק הראשון זה הדיסק שאת צריכה להזמין. אני הזמנתי אותו לפני שבועיים. הדיסק השני זה לא דיסק. זה נמצא בקטגוריה של mp3 downloads שזה הורדות שירים בתשלום. הראשון נמצא בקטגוריית music שזה הדיסק פיזית כמו שציינתי. מקווה שעזרתי.

Rוית

New member
אה אוקי

אני לא מתמצאת באתר הזה.. טוב לדעת, תודה! אגב, הזמנת לפני שבועיים, וזה הגיע כבר?

קופי77

New member
לא, עדיין לא ו...

פעם הייתי מזמינה משם הרבה ולמיטב זכרוני זה לוקח לפחות חודש. יש 3 סוגי משלוחים ואני לוקחת את ההכי איטי, אחרת זה ממש מקפיץ את המחיר. אני מאד סומכת על אמאזון, אם זה מרגיע אותך. יש עם לדבר שם, אם יש בעיות ובדר"כ אין בעיות. הזמנתי את הדיסק יחד עם הדי.וי.די של storyteller וזה יצא לי כולל המשלוח 42 דולר שזה לא יותר מ-140 שקל, אם הייתי קונה במוזיקה נטו היה עולה לי 200 שקל. אני ממש מתה כבר לשמוע את הדיסק, וחיכיתי כמוך שזה יגיע למוזיקה נטו. אבל הם רושמים באתר שלהם סתם תאריכים משוערכים שלא מבוססים על שום מידע וזה ממש מעצבן, כל שבוע חיכיתי והם כל הזמן בלי סוף שינו תאריך. אם הם היו מלכתחילה רושמים "תאריך לא ידוע", הייתי מזמינה כבר את הדיסק ביום שהוא יצא ולא מחכה עד עכשיו. בקיצר, לכי תדעי, יכול להיות שהדיסק באמת אוטוטו מגיע לארץ ויכול להיות שזה יקח עוד הרבה זמן. החוסר ודאות הזה גרם לי פשוט להזמין אותו וזה נחמד שזה יוצא יותר זול, למרות שברור לי שכסף זה לא השיקול היחידי.

Rוית

New member
האמת שדיברתי עם מוזיקה נטו

והם אמרו שהם בדיוק ביררו את זה והדיסק בטוח יגיע לארץ רק שלא ידוע מתי. אז העדפתי כבר להזמין מאמזון יחד עם דיסק של מיסי הייגנס שאי אפשר בכלל להשיג בארץ (ואני חייבת לציין שזה ממש ממכר ועצרתי את עצמי מלקנות עוד הרבה הרבה דברים
). האמת זה די מבאס לחכות חודש להזמנה מאשר שבוע וחצי, אבל זה לא שבזמן הזה הייתי יכולה להשיג את הדיסקים אז אני מוכנה לעבור את התהליך. פשוט נקווה שזה יהיה חסר תקלות ומהיר
תודה על התשובה, ושבוע טוב לכולנו!

Woodstock99

New member
רוב הסיכויים שזה יהיה פחות מחודש

להזמנה שלי לקח שבועיים וחצי להגיע, ואני גרה בחור בארץ שלוקח לדואר קצת זמן להגיע אליו.... אז תתעודדי

למעלה