מפ(סח)גש

creepy creep

New member
מפ(סח)גש../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif

טוב, אז פסח מתקרב ובא, וחשבנו לארגן מפגש. או שהוא יהיה בשבוע שלפני פסח, שבו כבר כולם(?) בחופשה, או בחול המועד.. תכתבו את התאריכים שאתם יכולים בהם.. וזהו. שבת שלום!

Ch3nf3l

New member
אמ, הייתי בא בשמחה

אבל בה"ד 20 נטול קורסיסטים בפסח, ועם כמות הגימלים ונפקדות שאנשים ידפקו, אני מאמין שאני גם הולך להיטחן בפסח.

jess r

New member
אוו, אני גם רוצה! ../images/Emo13.gif

אנחנו יוצאים לחופש בערב פסח (19-20 ככה, לא זוכרת בדיוק את התאריך), והוא יימשך שבוע. אני מניחה שהמפגש יהיה בתל אביב. אני צודקת? לי אישית תל אביב הכי נוחה (חוץ מירושלים כמובן
), אבל אם לא יהיו תקלות או הגבלות מיוחדות אין לי בעיה להגיע קצת יותר צפונה\ דרומה.

Ch3nf3l

New member
בה"ד 20 בצריפין נוח לך?

פשוט נראה לי אני אצטרך לבלות את פסח שם P:

steelwater

New member
חחח!

באסה. תהיה אופטימי, אולי כן תצא. תבכה להם ותחתוך את הורידים חחחחח.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמפגש תמיד מעולה

לנו יש חופש השנה רק בחול המועד (בגלל השביתת מורים) אני מקווה שאני אוכל לבוא כי אבא שלי עובר באותו זמן ניתוח וגם יש לי מתכונת בתנ"ך איך שחוזרים. אבל אני אעשה השתדלות

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבעד בעד בעד! ../images/Emo3.gif

אני יכולה כמעט כל תאריך.. אני הייתי מציעה בחול המועד, מה אתם אומרים? זה בתאריכים 21-24 לאפריל. זה יוצא יום שני עד חמישי. מתאים לכם? ת"א הכי סטנדרטי כדי שלכולם יהיה פחות או יותר נוח להגיע. נעשה את זה נראה לי באי התנועה העצום או בשמו הדיי מטופש "הגן המשולש" והפעם נצלם אייר באנדינג כמו שצריך

mikmik000

New member
כןכן D:

חול המועד נראה לי הכי מתאים לכולם, כי למי שבבי"ס יש חופש רק בחול המועד. אני לא יודעת עדיין באיזה מהתאריכים של חול המועד הכי יתאים לי, אבל כל עוד זה בחול המועד, ובת"א, אני אעשה את מיטב המאמצים להגיע

למעלה