מפת SR

jes899

New member
מפת SR

שמתי מפת SR של השנה הקרובה, והיא נראת מאוד חד משמעית אשמח מאוד לכמה מילים על מה יהיה הדגש השנתי, סטאליום בבית 2 =] תודה רבה

בטחון אישי, מימוש כלכלי

קרקע מתחת לרגלים. נושא הבית השני הקשור לכסף וחומר מודגש עם צורך לשים רגלים על הקרקע באופן משמעותי, רגשית וכלכלית. גם הירח מול סטורן מראה את זה: להשתמש במשאבים הטבעיים שלך וברגשות ובאינטואיציה כדי להתמקד במלה 'בטחון' מכל הסוגים.

jes899

New member
פוטנציאל קרייריסטי..

תודה יאיר על חוות הדעת, ציפתי לתשובה כזאת זה כל כך חד משמעי, רק חשבתי אולי תראה משהו שלא שמתי לב. על כל פנים, לאור ה-SR כדאי לתכנן ולחשוב מעכשיו על הנושאים הנ''ל, רציתי שתסתכל במפה שלי ותשער האם אתה רואה כישרון\יכולות\פוטנציאל\ לדבר מסוים כלכלי. משהו שאתה חושב שעם מפה כזאת, כדאי לעשות בדק בית ולראות אם אפשר לקדם את זה ולהתמקצע. ועוד שאלה צדדדית, האם אפשר לפתח משהו אומנותי גם? שירה? נגינה? ציור? לא חייב כדרך להתפרנס אפשר גם כדרך ביטוי והגשמה.

הממ..

להיות ספציפי מדי אי אפשר עם כל כך הרבה גורמים שמעורבים בדבר, אבל מכיון שפחות או יותר אתה מכיר השפעה של כל אחד מהם, תן לעצמך לרוץ במחשבות: אישית מעדיף שתעשה זאת אתה כי זה בעיקרון צריך לבוא ממך. מה שכן זה חייב להיות משהו יצירתי ומעניין - אולי סוג של סטרט אפ - כמו גם לגבי הנגינה שתהיה כעת סוג של מקום שמבטא בעיקר רגשות ולא אמביציוזי דווקא. הייתי משלב את שני התחומים כדי לחוות שני חלקי אישיות, ולעומק. זה יתן לך יותר סיפוק.

um1111

New member
שאלה לגבי מפת הSR שלי

שלום יאיר,

הכנתי מפת SR ולפיה השמש, יופיטר ומרקורי נמצאים בבית 12. אני מבין מכך שהשנה הזו קשורה יותר בקארמה ולא שנה של פריצת דרך. רציתי לדעת קצת יותר פרטים על זה, וגם איך כדאי לעבור שנה כזו (על מה לשים דגש וכו').

תודה מראש

UM

ובכן

לא יודע אם דווקא על המלה קרמה כדאי לשים דגש, כי אף אחד לא באמת יודע מה זה, אבל על ניקוי משקעים רגשיים ופחדים שעד עכשיו הפריעו לך ועל הרבה עבודת בית ועבודת הכנה לכל נושא לפני שמגיעים אליו - בהחלט כן. נראה שזה יותר זמן לפגוש באמת את הפחדים שעצרו אותך עד עכשיו מצד אחד, ואת אותו צד בתוך עצמך שמביא איתו דמיון יצירתיות והשראה מצד שני - אלה, נראה לי, הם הדברים המשמעותיים השנה.

um1111

New member
תודה יאיר,...זו אכן תקופה של התמודדות לא קלה

הכל צף למלעה, זיכרונות ילדות, התמודדות עם נושאים משפחתיים וכד'
אני מת להיות אחרי זה כבר

UM

Y. Welis

New member
יהיה קשה (יופיטר היה אצלי בבית 12 לפני הקיץ)

אבל הסבל יאלץ אותך לחשוב על פיתרונות יצירתיים, שחלקם יהיו מצויינים (דברים שלא היית מגיע אליהם בלעדיו). כך שהמאבק חיוני - ישפר אותך גם לעתיד.

קשור גם למישהו שמתכנן נגדך דברים. פקח עין.

האם אפשר לומר ש 12 הוא גם

הבית של "עין הרע"?...שכן זה חלק מהאוייבים הנסתרים!
אגב, הבנתי שבית 7 הוא בית האוייבים הגלויים ממש כמו שהוא בית שתופי הפעולה - זה עשוי להסביר את המצב שבו שניים שהיו
זוג אוהבים, הופכים להיות מרים ומרושעים זה לזה בעת משבר גירושין, לא?

Y. Welis

New member
זה בית של דברים שקורים מעבר לשליטתך

ומגבילים, גם במציאות וגם בתחושה.

בעניין 7 - תלוי: לא כל המתגרשים נעשים עויינים...

למעלה