מפת ספרינפילד

milionare

New member
מפת ספרינפילד

(אם הביאו את זה כבר, אז לא נורא תסתכלו שוב... :)) נתקלתי בזה בסופרנובה. אבל הבעיה היא שזה מגה שלם! וזה קובץ gif! יש הצעות איך להעלות לכאן?

shlomov2001

New member
אפשר פשוט לתת לינק

אף אחד עוד לא מת מזה http://www.csupomona.edu/~jelerma/springfield/

milionare

New member
אני שמעתי דווקא על כמה שכן...

תשמע, לכל פורום יש את החוקים שלו על הורדות.. אז לא ידעתי אם אני יכול לפרסם לינק ישיר... אבל זה לא משנה, זאת המפה שהורדתי (רק בGIF ולא בPNG). מצאתי את כל מה שחיפשתי, חוץ מהבית של הסימפסונס (ושל פלנדרז..), מצאת במקרה?

milionare

New member
לא ציינו אותו

כנראה כי ידוע שהוא שכן של הסימפסונס ואין צורך להזכיר. אם אני לא טועה, במפה, זה הבית שמשמאל לסימפסונס. מה שכן, לא אמרו אם זאת המפה לפני או אחרי שהעבירו את העיר...

milionare

New member
אני לא זוכר בדיוק למה..

נראה לי שהיתה איזה התפרצות של הר געש אבל אני לא בטוח.. בטח מישהו זוכר פה.. הם העבירו את כל העיר על גלגלים למקום אחר.. וגם כשהרסו את הקזינו של ברנס ליסה אמרה שהיא לא מבינה למה בכלל טרחו להעביר אותו כשהעבירו את כל העיר...

GK_FF

New member
מה?!

זה הפרק Trash of the titans, מספר 22 בעונה 9 אבל - מה?! זה לא היה רציני!!!!!! מה ז"א לפני או אחרי שהעבירו את העיר?! בכלל לא התרכזו בזה סתם סצינה קומית!! זה כמו לומר שאחרי הפרק Mom and Pop Art (הפרק שהומר מתחיל להתעניין באומנות מודרנית אחרי שלא הצליח להרכיב מנגל לפי ההוראות) כל ספרינגפילד הוצפה במים. או עוד דוגמאות שאני יכול להביא.

למעלה