מפת העתיד

אור ג

New member
מפת העתיד

שלום, שאלתי את השאלה הזאת בעבר אך לא קיבלתי את התשובה לה ציפיתי אולי לא הייתי ברור מספיק. נולדתי ב26.2.88 ישראל 7:26 בבוקר. אני מעוניין לעשות לעצמי מפת לידה לגיל 24 בשיטת הקידומים. חישבתי את הגיל אבל אני רוצה להיות בטוח שצדקתי, אשמח אם תגידו לי מהו התאריך המקודם, ומהו התאריך המקביל? תודה מראש......... אור!

estie

New member
כשתחיה את ההוה יהיה לך עתיד

שלום אור אחת הסיבות לאי הגשמה של פוטנציאל, גם זה המופיע במפות אסטרולוגיות, היא ההתבוננות לעתיד, במקום לחיות את ההוה. הינך בגיל 13! כדי שיהיה לך עתיד כלשהו עליך להשקיע בהשגת כלים רבים ויעילים ככל האפשר, ההתבוננות לעתיד כלשהו - לא משנה אם בעוד חצי שנה, ארבע שנים או שבע שנים, התבוננות זו היא מעין ´סם בריחה מחיי הוה´. החיים הם מה שהינך עושה מהם, לא מה שלמדת כפוטנציאל. אסטרולוגיה, נומרולוגיה, קריאה בקלפים, קפה וכו´ עשוי להיות מעניין אך כשנתפסים לזה בגיל צעיר זה עלול להיות כלי של נסיגה במקום התקדמות. בברכת הצלחה בהגשמת הפוטנציאל שלך. אסתיה חוטר גזע

אור ג

New member
מה הקשר? אי הגשמת.... הפורום הזה

זה משהו, אסור לאדם לשאול שאלה פשוטה, בלי לבקש מאנשים שבכלל לא מכירים אותו להתחיל לנתח חיים שלמים שכל מה שאתם רואים זה ארבע שורות. לידיעתך אסתיה אין קשר לשום סמים לא בריחה מההווה ולא לאקסטזי אני מתעניין באסרולוגיה וזה ממש סתם מתוך סקרנות. האמת שלא כל כך בא לי עכשיו לחשוב על העתיד ואין לי כוח לעוד הטפות מוסר מאנשים שחושבים שהם חכמים וקובעים לי ישר את הגורל "אי הגשמה של פונטציאל" עם כל הכבוד על הכוונה שלך שנובעת מרצון טוב, לפעמים עדיף פשוט.......... ואני יודע שאני בן 13, תודה על ההבהרה!! עדיין מחכה לתשובה בקשר לשאלה ודרך אגב המתנה הטובה ביותר שאדם יכול לקבל זה ההוה..... אז שיהיה יום טוב לכולנו. מצטער עם הייתי יותר מדי תוקפן, אני באמת מעריך את התשובה ! מחכה לתשובה לשאלה, אור!

estie

New member
כנראה ההסבר היה מקיף מדי עבורך

בקצרה אור, אין כל טעם לחפש את העתיד כי כל מה שתמצא זה אופציה שכן/לא תבנה בהוה. רוב האנשים חיים על תפארת הפוטנציאל ושוכחים לחיות ולעשות את שצריך כדי שהו יתגשם. אני מעריצה את עינת בקטע הזה, שאיננה עושה או נותנת ניתוח מפות למי שלא הגיע ל - ח"י שנים. יש בכך הגיון וגם הגנה על אותם אנשים כמו שיש גם מניעה מלהיכנס לקרמה לא טובה למי שאינו מכבד את זה שעל האדם להגיע לגיל ח"י כדי ש... אני מכבדת אותך כפי שאני מכבדת כל נברא, כולנו יצורי אור חכמה בינה ודעת ובמהלך תהליכים שונים יכולים גם להגיע לסנכרוניזציה מלאה עם הויה זו. כל המקדים מחסיר.

לאור-תשובה

ובכן, עשה את הדבר הכי פשוט : קדם את כל הפלנטות 24 מעלות קדימה, ואם תרצה להיות מאוד מדוייק - קדם גם את האופק ושאר הבתים, וראה לאן זה לוקח אותך.. ואולי אפילו משהו יותר פשוט : יש שלוש שיטות : מעלה לשנה, חודש לשנה, ויום לשנה. הזז את זה קדימה עשרים וארבעה ימים כשכל יום מסמל שנה - וראה מה זה עושה. זה יספיק לך כדי לראות את המגמה, ולאן דברים הולכים, ואולי תוכל ללמוד מזה משהו. בגדול, זה שאתה בן 13 ממש לא מפריע לי, כשאתה רוצה ללמוד דברים בצורה טכנית. מבחינתי, סקרנות היא דבר טבעי ומאוד אישי. לגבי פרשנויות - פה כדאי פשוט לראות מגמות באופן כללי, ולא להכנס להחלטות קיצוניות לגביהן.

למעלה